INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  ZENIT ST. PETERSBURG

Mircea Lucescu aproape să transfere un jucător care a jucat pentru Italia la EURO

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 iulie 2016 20:31

Mircea Lucescu a avut ce vedea la meciul din sferturile de finală dintre Germania și Italia, scor 1-1 (6-5 după loviturile de departajare) și a pus ochii pe un jucător.

Antrenorul român îl dorește Stefano Sturaro de la Juventus, cel care aseară n-a executat vreun penalty. Mijlocașul defensiv de 23 de ani a fost titular în meciul cu Germania.

Zenit are nevoie să se întărească, mai ales după transferul lui Hulk în China pentru aproximativ 60 de milioane de euro. Rușii se pot despărți și de Witsel, acesta fiind dorit de Everton.

11.000.000 €e cota de piață a lui Sturaro, conform transfermarkt

Chiar dacă are o vârstă fragedă, Sturaro a câștigat de două ori campionatul în Italia și tot de atâtea ori a ridicat Cupa Italiei deasupra capului. Fotbalistul mai are în palmares și o Supercupă a Italiei.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (1)
ortega
ortega  •  03 Iulie 2016, 21:41

Nea Mircea îl vrea pe Sturaro , Reggae , Mimi și prostul cu bani l-ar fi vrut pe Zaza ... Așa sunt ei , *** ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează