INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  ROMÂNIA - ALBANIA 0-1

Mircea Sandu, nervos după ratarea calificării în "optimi" la EURO: "Marea problemă a fost demiterea staff-ului medical"

Articol de GSP - Publicat luni, 20 iunie 2016 10:48

Fostul președinte al FRF, Mircea Sandu, a reacționat după umilința României de la EURO 2016. Acesta crede că demiterea staff-ului medical a reprezentat o mare problemă. 

"Nu rămânem cu nimic după acest turneu final, poate doar cu o dezamăgire. Din punct de vedere moral stăm foarte prost.

Tot cu jucătorii ăștia vom ataca și următoarele preliminarii. Nu avem alții. Era important să fie vreo 3-4 copii la aceste meciuri de la EURO, măcar pe bancă.

Am mai spus-o și o repet, o mare problemă a fost demiterea staff-ului medical cu o lună de zile înainte de EURO. Nu cred că mai e vreo națională cu 3-4 accidentați după 3 meciuri.

E rușinos acest rezultat, e rușinos rezultatul din grupă, asta după ce ne-am calificat greu dintr-o grupă mediocră. Ne-am chinuit să ne calificăm.

Grupa de la EURO a fost accesibilă, eram egalii Elveției și superiori Albaniei. Cu 4 puncte erai calificat. Să termini pe ultimul loc cu un singur punct, este o mare problemă", a zis Mircea Sandu la TVR 1.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (9)
spinoza
spinoza  •  20 Iunie 2016, 17:49

Sandule, eu zic ca din cauza demisiei femeii de serviciu s-a intamplat rateul Romaniei la Euro!

mezzolano
mezzolano  •  20 Iunie 2016, 15:12

Spune asta doar pentru al ataca pe Burleanu. Nu stiam ca Pompiliu Popescu ne-a calificat in ultimii 30 de ani la nenumarate turnee finale! Interesant. Intimplator a existat la Bayern München un conflict cu stafful medical, fiind vorba de un metusalem al medicinei sportive, doctorul Müller-Wohlfahrt de 150 doctorul acestui club. Guardiola l-a fortat sa plece. Bayern a cistigat totusi campionatul. Acum se va intoarce dupa ce spaniolul si-a luat catrafusele. Dar nimeni nu a dus discutia inspre ridicol la Bayern cum se face la Nationala cu Pompiliu.

montgomerry
montgomerry  •  20 Iunie 2016, 13:18

Uite cine vorbeste!!! Cica ,,Era important să fie vreo 3-4 copii la aceste meciuri de la EURO, măcar pe bancă.''Asta nu are nici un pic de bun simt, el vorbeste de copiii,de juniori?Tocmai el?. Mie scarba.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează