INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  ȚARA GALILOR - BELGIA, AZI, 22:00, DOLCE 1, PROTV, GSP.RO

Naș prin Skype! ”Sfertul” cu Belgia încurcă planurile fotbaliștilor galezi: Gunter își va cununa fratele de la distanță

Turneul din Franța a stricat nunta de vis din familia Gunter // FOTO Reuters
Turneul din Franța a stricat nunta de vis din familia Gunter // FOTO Reuters

Articol de - Publicat vineri, 01 iulie 2016 00:00

Gunter își va cununa fratele de la distanță, iar Taylor ratează concertul Beyonce promis soției. Totul din cauza ”sfertului” neplanificat.

Galezii își imaginau că pe 3 iulie vor fi deja în vacanță. Dar cum la primul lor Euro au ajuns până în "sferturi", doi titulari s-au trezit cu programul dat peste cap.

Neil Taylor îi pregătise soției ca dar aniversar să vadă concertul lui Beyonce, ținut aseară, la Cardiff: "Biletele sosiseră duminică prin poștă. Nu cred însă că va fi prea dezamăgită, a mai văzut-o. Și oricum e fericită că vine la meci".

Mai încurcat se simte Chris Gunter, tot un fundaș. Va pierde nunta fratelui său, Marc, programată a doua zi după meciul de la Lille. Îi va fi imposibil să ajungă la Cancun, în Mexic, unde trebuia să fie naș!

"Sper să nu se supere și-mi pare rău că nu va fi în tribună să asiste la acest meci istoric. Cred că voi fi primul naș care își va ține discursul prin Skype", a dezvăluit jucătorul lui Reading.

Căpitanul s-a refăcut

Wilmots răsuflă ușurat. Hazard a revenit ieri la pregătiri, după ce căpitanul Belgiei ratase ultimele trei antrenamente, din cauza unor probleme la cvadriceps. Va lipsi însă Vermaelen, suspendat.

ȚARA GALILOR: Hennessey - Chester, A. Williams, Davis - Gunter, Ledley, Allen, Taylor - Ramsey, Bale - Robson-Kanu

BELGIA: Courtois - Meunier, Alderweireld, Denayer, Vertonghen - Witsel, Nainggolan - Carrasco, De Bruyne, Hazard - R. Lukaku

Arbitru: Damir Skomina (Slovenia)

8.000.000 €,toți banii virați de UEFA, a cheltuit federația galeză pentru a renova hotelul și a moderniza terenul din Dinard

Meciuri LIVE, program complet, infografii și statistici real-time de la Euro2016 - AICI!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează