INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »   ROMÂNIA - ELVEȚIA 1-1

Decebal Rădulescu iese la atac după România - Elveția: "Au făcut o greșeală imensă, CÂT o calificare în optimi! De aici accidentările în lanț. Băieții știu bine despre ce vorbesc"

Articol de GSP - Publicat joi, 16 iunie 2016 09:46

Jurnalistul Decebal Rădulescu a publicat pe contul personal de facebook un comentariu după remiza României cu Elveția, 1-1:

Ce rău v-au făcut? 

A mai rămas cineva care nu i-a ocărât pe jucători? Pe tricolori? Nimeni!!! Toată lumea îi calcă în picioare după ce în finalul meciului cu Franța spumele de la gurile tuturor le spălau picioarele! Le pupați tălpile!!! Acum văd că icoanele lui Iordănescu sunt de vină!!! Atunci au fost minunate!

Nu înțeleg ce treabă avem noi cu credința lui. Ce treaba avem noi cu felul în care omul își poartă credința. Cum antrenează echipa e cu totul altceva. Văd că-și dau cu părerea blătari vechi din presă, lipitori, care, de exemplu, atunci când s-a finalizat Dosarul Transferurilor, nu mai pridideau cu telefoane si păreri: "I-ai băgat in pușcărie!".

Acum sunt deontologi. Aspiră la funcții in fotbal!!! Unde mai pui că își fac și un lobby scârbos , cu laude deșănțate și mizerabile la posturi TV sau ziare. E incredibil! Dar mai avem timp să discutăm despre asta. La timpul potrivit.


Să revenim! Am spus cu mult înainte că avem o echipă cu jucători mediocri. Ne-au demonstrat că își pot depăși condiția la meciul cu Franța!! I-am felicitat! Era o chestiune de timp ca ei să clacheze. S-a intâmplat în repriza a doua a meciului cu Elveția. De prin minutul 60.


Pentru că l-au dat afară pe doctor


Și poate că reușeau să ne mai bucure o dată, dacă celebrul Bodescu de la FRF nu își cerea partea de la vechiul staff medical.
 Dacă Burleanu înțelegea ca nu poți să schimbi medicul unei echipe cu câteva zile să înceapă un turneu final. Am avut trei schimbări făcute forțat! Din cauza accidentărilor. Iar din minutul 60 s-au sufocat!


În primul rând refacerea de după Franța a fost un dezastru. NIMENI NU SPUNE ASTA!!!
Cu suculețul pe care-l administrează noua echipă de doctori, doar te hidratezi. Și băieții știu bine despre ce vorbesc. De aici si accidentările. E un lanț . Au făcut o greșeală imensă. Au scăpat un detaliu, din orgoliu, CÂT o calificare in optimi. Pentru că așa a vrut Burleanu. Sau pentru că așa au vrut sfătuitorii lui. Să-l dea afară pe Pompiliu Popescu.


Din acest motiv cred ca trebuie sa fim multumiți cu egalul. Sunt niște jucatori care în momentul ăsta atât pot. Le acord circumstanțe și cred că vor bate Albania! Pentru că dacă mari jucători nu sunt și nici n-au avut pretenția asta, măcar purtători de inimi de fotbaliști sunt!!! Ne-au arătat asta cu Franța!!


PS:
Eu, unul, v-am certat mereu. Pentru că țin la echipa națională și pentru că am vrut întotdeauna mai mult și mai bine de la ea. Nu v-am criticat niciodată să vă jignesc. Dar v-am criticat neîntrerupt . Am vrut sa văd mereu ce nu e în regula. Ce nu mi s-a părut mie că e bun. Pentru că asta e menirea unui jurnalist. Și îmi mențin părerile. Păreri pe care le-am susținut și aici.

Dar nu suport ca ieri să vi se facă statui, să vi se dea cu limba peste tot, și azi să fiți aruncați în haznaua din fundul curții. Arătați-le celor care azi v au călcat în picioare că puteți bate Albania și că mergeți mai departe. Eu cred că puteți!!! HAI ROMÂNIA!!!

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (65)
10153176055882210
Musty Cersamba  •  16 Iunie 2016, 20:07

Si tu autorule nu uita cum stergeau cu tine pe jos fratii sau verisorii becali cand apareai pe tv!!!! Nu mai "tzine" tu mult la nationala asta ca te contrazici!!!!

10153176055882210
Musty Cersamba  •  16 Iunie 2016, 20:04

E singura presa online din lume care cenzureaza cuvantul "matei"ba artistilor Matei e un nume propriu ba jurnalisti ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10153176055882210
Musty Cersamba  •  16 Iunie 2016, 20:03

Cenzuzati ba tot....da'incepeti cu voi

Vezi toate comentariile (65)
Comentează