INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  ROMÂNIA - ALBANIA, DUMINICĂ, 22:00, DOLCE, PROTV, GSP

Panduru a analizat meciul România - Albania: "Trebuie să ne ridicăm la nivelul albanezilor! Au arătat că sunt foarte puternici"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 iunie 2016 11:39

România va juca duminică împotriva Albaniei, de la ora 22:00, în ultimul meci din Grupa A. România trebuie să câștige pentru a spera la calificarea în optimi.

Basarab Panduru a prefațat duelul dintre cele două naționale și a spus că România trebuie să atace, dar a subliniat și faptul că Albania a jucat foarte bine în precedentele meciuri și că este o echipă periculoasă.

"Avem unele avantaje, dar și unele dezavantaje. Avem avantajul că Albania a riscat mult în meciul cu Franța și a pierdut o parte din condiția fizică. A sperat într-un rezultat pozitiv, dar nu l-a obținut. Asta s-ar putea să îi fi dărâmat pe jucătorii albanezi. În plus, au și mulți fotbaliști care nu sunt obișnuiți să joace din patru în patru zile.

În schimb, e un dezavantaj că au arătat bine Elveția, când au jucat în 10. Au avut ocazii. În plus, au arătat bine și cu Franța. Dacă te uiți per ansamblu la cele două meciuri nu știu dacă meritau puncte, dar poate meritau măcar să marcheze un gol. Mi-aș dori să nu marcheze în acest ultim meci.

Cred că și noi, cel puțin din punct de vedere fizic, trebuie să ne ridicăm la nivelul lor. Eu mă aștept ca elvețienii să fie obosiți. Faptul că ei au jucat 90 de minute cu Franța, pierzând din putere, mă face să cred că putem să fim cel puțin din punct de vedere fizic ca și ei. Cred că ei nu vor să termine pe ultimul loc, fără gol marcat și cu trei meciuri pierdute.

Trebuie să ne pună în gardă ceea ce a arătat cu Elveția din minutul 75! Au arătat că sunt foarte puternici și au avut ocazii. Faptul că au reușit de două ori să ajungă singuri cu portarul elvețienilor mă cam pune pe gânduri. Noi trebuie să fim atenți și să dăm gol. Nu avem ce să așteptăm. Trebuie să dăm gol și să câștigăm meciul pentru că altfel nu mai avem nicio șansă.

Ca să tragem o concluzie eu cred că vom câștiga această partidă și sper ca selecționerul să introducă un «11» care să ne ducă spre victorie. Noi suntem cei care trebuie să riscăm și de data asta trebuie să câștigăm", a spus Panduru la DolceSport.

Clasament grupa A:

 grupa a

Următorul meci al României va fi cu Albania, pe 19 iunie, de la ora 22:00. Meciul se va juca la Lyon şi va fi în direct pe ProTV, DolceSport şi liveTEXT PE GSP.RO.

Meciuri LIVE, program complet, infografii și statistici real-time de la Euro2016 - AICI 

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (10)
149508648799197
Iuliana Nicuta  •  18 Iunie 2016, 12:15

Ei o sa joace si pt.elvetia. Sa nu uitam ca au 2 frati unul joaca pt elvetia si celalalt pt albania,si binenteles nu vor sa termine pe ultimul loc.

eugen76_pan
eugen76_pan  •  18 Iunie 2016, 15:12

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

saviola2_8
saviola2_8  •  18 Iunie 2016, 14:59

suntem deja peste ei, nu avem unde sa ne mai ridicam, suntem o idee peste, dar daca nu vom fi concentrati...riscam sa facem un egal si sa pierdem calificarea...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează