INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  SECURITATE

Poliția cere închiderea fan-zone-ului din Paris! Prefectul Michel Cadot susține că agenții sunt epuizați după luni de confruntări cu protestatarii pe străzile capitalei

Articol de - Publicat vineri, 03 iunie 2016 00:00

Premierul Manuel Valls a declarat de curând că fan-zone-urile, spațiile dedicate suporterilor în mijlocul orașelor, nu vor fi închise între 10 iunie și 10 iulie.

Nici măcar unul! Cu atât mai puțin cel ridicat în inima Parisului, în fața Turnului Eiffel.

Dar nu ar fi exclus să-și retragă cuvintele. Pentru că, dezvăluie L'Equipe, prefectul poliției pariziene, Michel Cadot, i-ar fi cerut ministrului de Interne Cazeneuve tocmai acest lucru. Ca fan-zone-ul din capitală să fie blocat chiar în zilele meciurilor jucate pe Stade de France și pe Parc des Princes!

Stare de urgență!

Motivul pe care îl invocă prefectul? "Starea de epuizare avansată a polițiștilor", după mai multe luni de ciocniri pe străzile Parisului cu cei care protestau împotriva modificărilor propuse de Guvern la Legea Muncii. Într-o țară aflată încă în stare de urgență, decretată de președintele Hollande până la sfârșitul lunii iulie din cauza amenințărilor teroriste.

12 meciurise vor disputa la Paris și St. Denis la Euro 2016 (5 pe Parc des Princes și 7 pe Stade de France, inclusiv deschiderea și finala)

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează