INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  VIOLENȚE

Prezența României la EURO naște violențe în țară » Un bărbat a luat bătaie pentru că a spus că "tricolorii" nu ajung în optimi

Articol de GSP - Publicat joi, 16 iunie 2016 11:48

Un bărbat din Alba Iulia a avut de suferit din cauza unei altercații cu un alt bărbat, care a pornit de la șansele României de a ieși din grupe la EURO.

Un bărbat de 49 de ani s-a prezentat miercuri seară la sediul Jandarmeriei Alba, reclamând faptul că a luat bătaie într-un bar, potrivit Hotnews.

Se pare că altercația a pornit de la faptul că bărbatul a spus că România nu va trece de grupe la EURO, fapt ce l-a deranjat pe agresor, care l-a bătut cu un tac de biliard.

În plus, agresorul era în stare de ebrietate și a spus că cel pe care l-a agresat a refuzat să îi mai cumpere băutură. Jandarmii au întocmit un proces verbal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire, iar Poliția Municipiului Alba Iulia va continua cercetările.

Clasament grupa A:

 grupa a

Următorul meci al României va fi cu Albania, pe 19 iunie, de la ora 22:00. Meciul se va juca la Lyon şi va fi în direct pe ProTV, DolceSport şi liveTEXT PE GSP.RO.

Meciuri LIVE, program complet, infografii și statistici real-time de la Euro2016 - AICI

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (11)
teac68
teac68  •  16 Iunie 2016, 14:07

Sa iei bataie e una , dar sa iei bataie avand si dreptate , no no na.

ralffy_mr
ralffy_mr  •  16 Iunie 2016, 13:16

Oamenii de genul asta...sunt ***!!! Din Pacate... sunt mult prea multe *** de genul asta in Romania!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ortega
ortega  •  16 Iunie 2016, 12:43
Postat de nebraska pe 16 Iunie 2016, 12:34

randum e din Alba???

Un milițian ia declarație autorului unui accident auto , care declară ... Am văzut în față un autoturism cu număr de Alba care semnaliza stânga , și contrar tuturor așteptărilor , chiar a virat stânga ...

Vezi toate comentariile (11)
Comentează