INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  FRANȚA - ISLANDA (MÂINE, 22:00, DOLCE 1, PROTV)

Primă de 10 milioane! Islandezii se umplu de bani: vor împărți două treimi din cele 15 milioane cumulate pentru parcursul până în sferturi

Articol de - Publicat sambata, 02 iulie 2016 00:00

N-au cucerit titlul, dar și-au câștigat statutul de revelație a turneului și au dat o lovitură financiară.

Doar turcii ar fi luat mai mulți bani dacă ieșeau campioni. Islandezii au negociat înaintea Euro cu federația și au obținut o primă totală egală cu două treimi din suma încasată de la UEFA. Nimeni nu se aștepta ca Gunnarsson și colegii lui să ajungă în "sferturi", iar acum împart 10 milioane de euro!

Parcursul miraculos din Franța a "atras" 8 milioane pentru calificarea la CE, la care se adaugă 2 milioane pentru cele 5 puncte din grupă, 1,5 milioane, pasul spre "optimi", încă un milion, victoria cu Anglia, și 2,5 milioane pentru accesul în "optimi". Veniturile federației au sporit exponențial, de la 8 milioane la 31. Au venit 9 noi parteneri, ce au triplat sponsorizările, până la 12,5 milioane.

Președintele refuză loja!

Islandezii vor fi încurajați duminică și de noul președinte al țării. Instalat în funcție abia ieri, Godni Johannesson, 48 de ani, a refuzat să vadă meciul în loja oficială. Va îmbrăca tricoul echipei lui Lagerback și se va amesteca între fani pe Stade de France. "Ca să beau șampanie la VIP vor fi și alte ocazii. Când va mai fi o altă ocazie istorică precum cea a «sfertului» Euro cu Franța?".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close