INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  EURO 2016

Ronaldo, "ameninţat" de "Muntele" din Game of Thrones: "Dacă ÎNDRĂZNEŞTI s-o faci, te voi găsi!"

Articol de GSP - Publicat marti, 07 iunie 2016 09:47

Euro 2016 va debuta vineri cu meciul Franţa - România, urmând ca pe 14 iunie să intre în luptă şi Portugalia lui Cristiano Ronaldo.

Lusitanii vor da piept cu Islanda în primul meci de la EURO, iar Cristiano Ronaldo se pare că a mai "supărat" pe cineva. Iar acel cineva este chiar Hafhtor Bjornsson, " Muntele" din Game of Thrones, celebrul show TV, el fiind şi unul dintre cei mai puternici oameni din lume.

"Muntele" este şi cel mai puternic islandez în viaţă şi a avut un mesaj ameninţător pentru Ronaldo: "Ştiu că joci împotriva Islandei în primul meci de la EURO. Dacă ÎNDRĂZNEŞTI să înscrii împotriva conaţionalilor mei, te voi găsi şi îţi voi strivi capul la fel cum am făcut cu Vipera Roşie".

Totul a fost însă doar o glumă, "Muntele" izbucnind în râs la finalul filmuleţului.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (4)
randoom_._
randoom_._  •  07 Iunie 2016, 14:16
Postat de batblood pe 07 Iunie 2016, 11:07

Te apreciez pentru asta, dar tot vreau sa-ti moara personajul in Game of Thrones.

prin ce trece acuma the mountain(gregor clegane),numai viata nu poate fi numita. ii un fel de zombie. doctorul ala ciudat a lui cercei nu stiu cum l-a mai facut sa se ridice. i-a bagat oberin martel atata venin in el ca putea sa aiba si 5 metri si 500 de kg ca tot murea. poate chiar ii mort si momentan este un zombie. oricum,bine ca traieste fratele lui,the hound.

batblood
batblood  •  07 Iunie 2016, 11:07

Te apreciez pentru asta, dar tot vreau sa-ti moara personajul in Game of Thrones.

real09
real09  •  07 Iunie 2016, 13:41

sa nu te gaseasca Badr inainte sa vezi cum e cu striveala:)))))))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează