INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  ADVERSARI CE 2016

Scăpăm de Seferovici? ”Vârful” Elveției riscă o suspendare de trei meciuri

Seferovici are 29 de selecții (7 goluri) în reprezentativa Elveției
Seferovici are 29 de selecții (7 goluri) în reprezentativa Elveției

Articol de - Publicat marti, 31 mai 2016 00:00

”Vârful” Elveției ar putea fi suspendat 3 meciuri după ce a înjurat arbitrul amicalului cu Belgia. Ar sta cu Moldova, vineri, și la Euro contra Albaniei și cu ”tricolorii”.

Atacanții îi dau numai bătăi de cap selecționerului Vladimir Petkovici. Care, după Drmici, accidentat, l-ar putea pierde și pe Haris Seferovici.

În amicalul cu Belgia (1-2), de sâmbătă, "vârful" lui Eintracht și-a pierdut la un moment dat cumpătul (81) și l-a înjurat pe arbitrul Paolo Silvio Mazzoleni, strigându-i printre dinți "Vaffanculo"! (Să ți-o trag în fund!).

Italianul i-a arătat "roșu" direct lui Seferovici, iar UEFA l-ar putea suspenda până la 3 meciuri. Dacă ia pedeapsa maximă, atacantul de 24 de ani va pierde amicalul cu Moldova, de vineri, și primele partide de la Euro, împotriva Albaniei (11 iunie) și a "tricolorilor" (15 iunie).

Jucătorul i-a cerut scuze personal lui Mazzoleni, la vestiare, în speranța că ar putea scăpa mai ieftin. Iar șefii Federației elvețiene au intervenit la rându-le pe lângă "centralul" italian, pentru a-l convinge să mai "îndulcească" raportul de joc. Însă UEFA are ultimul cuvânt.

60 de minute de spaimă

Drumul elvețienilor de la Geneva, unde jucaseră cu Belgia, la Lugano a fost un coșmar. Avionul care-i transporta a intrat într-o furtună care i-a zgâlțâit serios pe jucători.

Pilotul a încercat s-o ocolească, însă n-a scăpat de tunete și fulgere, iar zborul de 35 de minute s-a tranformat într-o experiență horror de-o oră. Ca și cum n-ar fi fost de ajuns, acesta a ratat prima aterizare.

"Arbitrul a înțeles greșit. Eu pe mine m-am înjurat, fiindcă tocmai făcusem un fault inutil"
Haris Seferovici, atacant Elveția

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
963242023697129
Eugen Eugenescu  •  31 Mai 2016, 09:14

tare de tot "nationala" Elvetiei : plina de albanezi si bosniaci ! cat despre antrenor...ce sa mai spunem : croato-bosniac ! mai sunt si cativa turci,si gata nationala ! evident,vreo 3-4 ae fi elvetieni,macar dupa nume ! asa ca,sa ne asteptam de la o papara strasnica din partea balcanicilor elvetieni!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close