INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  FRANȚA - ALBANIA, 22:00, DOLCE 1, GSP.RO

Selecționerul Albaniei are o victorie și un egal cu Franța în ultimele amicale: "O bărcuță poate juca feste unui transatlantic"

De Biasi e din 2011 selecţionerul Albaniei // FOTO Reuters
De Biasi e din 2011 selecţionerul Albaniei // FOTO Reuters

Articol de - Publicat miercuri, 15 iunie 2016 00:00

În grupa I din preliminarii, francezii au dat teste cu toate echipele, dar pe albanezi nu i-au învins. 0-1 la Elbasan și 1-1 la Rennes, după ce au fost conduși 33 de minute!

Tocmai de aceea, italianul De Biasi, selecționerul roș-negrilor, afirmă: "Uneori, o bărcuță poate juca feste unui transatlantic. Îi vom înfrunta fără teamă, am făcut meciuri frumoase împotriva lor".

Azi, la Marseille, Deschamps se gândește să-i menajeze pe Griezmann și Pogba, foarte obosiți după un sezon extenuant, și să repete acel 4-2-3-1 folosit în ultima parte la 2-1 contra "tricolorilor".

FRANȚA: Lloris - Sagna, Rami, Koscielny, Evra - Kante, Matuidi - Coman, Payet, Martial - Giroud

ALBANIA: Berisha - Hysaj, Ajeti, Mavraj, Agolli - Roshi, Abrashi, Kukeli, T. Xhaka, Lenjani - Sadiku

Meciuri LIVE, program complet, infografii și statistici real-time de la Euro2016 - AICI!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează