INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  ROMÂNIA - ELVEŢIA, MIERCURI, 19:00, PROTV, DOLCE, GSP.RO

Soluţia amuzantă găsită de Panduru pentru a scăpa de cel mai periculos elveţian și cum poate bate România: "La el e cheia. Totul trebuie făcut subtil"

Foto: Alex Nicodim
Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat marti, 14 iunie 2016 18:42

Basarab Panduru a comentat în stilul caracteristic modul prin care-l pot opri "tricolorii" pe Valon Behrami, unul dintre cei mai periculoşi jucători ai Elveţiei.

"L-am văzut acum pe Behrami cu gheaţă la genunchi. Dacă intră cineva la el un pic mai tare în primele minute poate vom scăpa de el repede. Totul trebuie făcut subtil.

Au putere mare jucătorii Elveţiei, dar precizie mai puţină. Erau doi băieţi pe aici care căutau mingile. Deci e clar că nu stau prea bine cu precizia", a spus Panduru la Dolce.

"Cred că putem trece 1 la 1 de fundaşii Elveţiei. Avem jucători tehnici. Popa a muncit mult cu Franţa, dar cred că va fi o schimbare acolo. La Stanciu cred că va fi cheia. Ăsta ar trebui să fie meciul lui. Cu Elveţia nu va avea om fix pe care să-l ţină. Va avea posibilitatea să preia şi să tragă la poartă. Nu ştiu care va fi vârful nostru. Florin Andone sau Keşeru, dar cred că vom începe cu Andone" Basarab Panduru

MECIURILE ROMÂNIEI:

Miercuri, 15 iunie
ora 19:00 (Paris): România - Elveţia - Grupa A (Pro tv, Dolce, GSP.ro)

Duminică, 19 iunie
ora 22.00 (Lyon): România - Albania - Grupa A

Meciuri LIVE, program complet, infografii și statistici real-time de la Euro2016 - AICI

România a jucat până acum doar cu Franţa şi a fost învinsă la limită, scor 1-2. Elveţia a câştigat în meciul de debut cu 1-0 în faţa Albaniei.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (3)
1062432440466057
Cojocariu Iosif  •  14 Iunie 2016, 21:59

...bineinteles,golaneala a la Panduru...si apropo pe tine nu te doare Alibec,dar succesul lui Sumi ti-a facut ficatul praf...cum esti si tu...

chromophobia
chromophobia  •  14 Iunie 2016, 20:59

Batem cu 2-0.Da Stanciu si Andone

polistul68
polistul68  •  14 Iunie 2016, 18:00

***.auzi la el....sa-l faca la genunchi pe ala....sper ca nu a vorbit serios.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează