INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  TRAGEREA LA SORȚI A EURO 2016

Superduel la Euro! Jucăm meciul de deschidere » România e în grupă cu Franța, Albania și Elveția!

Articol de - Publicat sambata, 12 decembrie 2015 20:01

Grupa A: Franța, ROMÂNIA, Albania, Elveția
Grupa B: 
Anglia, Rusia, Țara Galilor, Slovacia
Grupa C:
Germania, Ucraina, Irlanda de Nord, Polonia
Grupa D:
Spania, Cehia, Turcia, Croația
Grupa E:
Belgia, Italia, Irlanda Suedia
Grupa F:
Portugalia, Islanda, Austria, Ungaria

  • România și-a aflat azi adversarele din grupa Campionatului European de anul viitor: vom juca împotriva Franței, Albaniei și Elveției.
  • România joacă în meciul de deschidere împotriva Franței pe Stade de France în data de 10 iunie.
  • Meciurile noastre:
    10 iunie Franța - România (Stade de France, Saint-Denis)
    15 iunie România - Elveția (Parc des Princes, Paris)
    19 iunie România - Albania (Stade des Lumieres, Lyon)

GRUPELE COMPLETE:

Știrea inițială + update-uri

UPDATE 19:00

A început ceremonia tragerii la sorți cu mai multe momente artistice. În curînd va începe și tragerea la sorți propriu-zisă.

UPDATE 18:55

Organizatorii pun foarte mare preț pe promovarea turneului final. De aceea, fiecare echipă națională va avea obligația ca în fiecare zi să aibă o activitate de presă legată de turneu.

UPDATE 18:42

Lîngă fiecare echipă în cantonament vor sta în permanență trei polițiști francezi. În jurul fiecărei baze de pregătire va fi ridicat un gard de protecție cu material mat pentru a nu se vedea ce se întîmplă în interiorul bazei. 

UPDATE 18:33

UEFA a cerut o listă de principiu cu produsele necesare fiecărei echipe naționale. Este vorba de accesoriile de care au nevoie echipele la antrenamente (jaloane, saci cu mingi etc). Organizatorii au nevoie de aceste detalii pentru a-și face o idee despre ce fel de camion vor pune la dispoziția fiecărei naționale pentru a se deplasa de la locul de antrenament la stadion.

UPDATE 18:25

Echipa națională va avea un stagiu de pregătire în Austria înaintea startului turneului din Franța. După perioada petrecută în Austria, "tricolorii" vor reveni în România pentru un amical, iar apoi vor pleca în Franța. Fiecare echipă e obligată să vină în Franța cu minimum 5 zile înaintea primului meci.

Pe teritoriul Franței nici o echipă participantă la EURO nu va putea juca vreun meci amical înainte cu o lună de debutul competiției și 3 luni după.

UPDATE 18:10

Delegația României a ajuns la Palais des Congres, însă Iordănescu are probleme foarte mari cu măseaua și abia a putut schimba cîteva cuvinte cu Fatih Terim, selecționerul Turciei.

Selecționerul a fost anunțat de organizatorii EURO că va trebui să anunțe lotul final pentru CE 2016 cel tîrziu pe 30 mai 2016. Se pot face modificări ulterioare în cazul în care vreunul dintre jucători se accidentează, însă organizatorii vor avea o comisie medicală pentru a verifica atent situația.

UPDATE 17:35

O mare parte dintre oficialii celor 24 de echipe calificate la Campionatul European și-au luat locurile în sală. Reprezentanții FRF încă n-au apărut la Palais des Congres de la Porte Maillot.

 

Delegația României, condusă de președintele FRF, Răzvan Burleanu, se îndreaptă spre Palais des Congrès din Paris, acolo...

Posted by Federatia Romana de Fotbal on 12 Decembrie 2015
UPDATE 17:10

Reporterul GSP în Franța anunță că sînt peste 100 de mașini de poliție în jurul Palatului unde se va face tragerea la sorți. Foarte multe forțe de ordine patrulează cu armele la vedere. Pînă la sala unde va avea loc tragerea la sorți sînt 4 filtre, polițiștii avînd printre altele și detectoare de metale.

Cele 24 de naționale prezente la EURO 2016 vor fi împărțite în 4 urne. "Tricolorii" revin la un turneu final după 8 ani de pauză și se vor regăsi în cea de-a treia urnă.

Alegerea GSP:

Grupa infernală Grupa accesibilă
Germania Portugalia
Italia Ucraina
ROMÂNIA ROMÂNIA
Turcia Albania

5 DETALII DESPRE TURNEUL FINAL

  • Se dispută între 10 iunie şi 10 iulie 2016
  • Pentru prima oară vor fi 24 de echipe faţă de doar 16 cum era pînă acum
  • Se califică în "optimi" primele două locuri şi cele mai bune 4 din şase locuri 3
  • Meciurile se joacă pe 10 stadioane (Paris, Saint-Denis, Marsilia, Lyon, Lille, Bordeaux, Toulouse, Lens, Nisa, Saint-Etienne)
  • Turneul va fi transmis de DolceSport

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (85)
blacksun_14
blacksun_14  •  12 Decembrie 2015, 21:08
Postat de botizann pe 12 Decembrie 2015, 20:35

Am invins Spania , viitoarea CM , si CE cu 1-0 , am facut egaluri cu Franta , Italia , Belgia , Argentina , Uruguay ... Si cireasa de pe tort 5-1 cu Germania , viitoarea vicecampioana mondiala ... Asa ca avem rezultate mari cu echipe mari

acum 10 ani?Pai albanezii au invins franta si portugalia in ultimul an si ceva :)) Iar traim din amintiri?

cornian
cornian  •  12 Decembrie 2015, 20:59

Ne vom califica noi si Albanezii. Si vorbesc serios.

helioglobalus
helioglobalus  •  12 Decembrie 2015, 20:51

Dacă facem selecţie prin Mărăşeşti şi Oituz, cu 3 de 0-0, te califici, e sistemul de la C.M. 1986 Mexic, primele 2 din grupă, adică 12, plus cele mai bune 4 din 6 de pe locul 3. Te califici şi cu 2 egaluri, dacă nu-ţi dă Franţa multe...

Vezi toate comentariile (85)
Comentează