INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  ROMÂNIA - ALBANIA, 22:00, PROTV, DOLCESPORT, GSP.RO

Un fost jucător al lui Real Madrid a analizat România - Albania! Pronosticul său și ce fotbalist al "tricolorilor" l-a impresionat

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 iunie 2016 20:45

Christian Karembeu a mers în această seară la Lyon pentru a urmări partida dintre România și Albania. Fostul mijlocaș al lui Real Madrid îi vede pe tricolori favoriți și spune că a fost impresionat de Adi Popa, pe care îl consideră cel mai periculos român.

"Cunosc ambele echipe, este un meci important pentru România, care se poate califica. Echipa e obligată să își bucure fanii, pentru că sunt mulți.

Va fi o adevărată finală. Văd România favorită, are jucătorii mai talentați și, dacă vedem și meciurile de până acum, cred că poate câștiga.

Albania luptă pentru mândria ei. Va fi un meci atrăgător, cred eu. România are jucători tehnici, puternici și rapizi. S-a văzut cu Franța că poate fi o echipă extrem de periculoasă.

Mi-a plăcut mult Adi Popa, a fost foarte bun. Este foarte talentat, dar și prietenul meu Keșeru e foarte bun", a zis francezul Karembeu la DolceSport.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (2)
paulg40
paulg40  •  19 Iunie 2016, 21:34

Ati auzit ce a spus caranbeu asta?Echipa musulmana albania joaca pt mandrie.

val70
val70  •  19 Iunie 2016, 18:14

Bun asa, dar Sklenarikova ce mai face ?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează