INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  ROMÂNIA - ELVEŢIA 1-1

Un fost jucător al naţionalei a depistat momentul în care România a ratat victoria cu Elveţia: "Ăsta e adevărul"

Foto: Alex Nicodim
Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat joi, 16 iunie 2016 19:16

Dorin Goian, 35 de ani şi fost component al echipei naţionale, spune că România a ratat victoria cu Elveţia în momentul în care Săpunaru a trimis mingea în bară, la scorul de 1-0.

"În a doua repriză am jucat mai slab, am fost dominați din toate punctele de vedere. Per total, cred că rezultatul e echitabil, chiar dacă ei au avut ocazii să dea și al doilea gol. La fel și noi, dacă Săpunaru marca la acel șut, la 2-0 era tot greu, dar nu cred că ratam victoria

Oboseala se acumulează, mai ales că știm cu toții că noi compensăm anumite deficiențe prin muncă și alergătură. Ăsta e adevărul, cam pe asta ne bazăm acum la echipa națională a României, au dispărut jucătorii care pot să facă diferența", a spus Goian la Digi.

"Pot fi jucători care se simt obosiți, care poate cer ei să fie menajați, oarecum, deși nu cred. Cred totuși că împotriva Albaniei ar fi cazul să jucăm cu jucătorii ofensivi pe care îi avem, care au calitate. Cred că ar trebui să intre Sânmărtean. Personal, cred că va juca titular cu Albania. Ar juca în locul lui Stanciu" Dorin Goian

Clasament grupa A:

 grupa a

Următorul meci al României va fi cu Albania, pe 19 iunie, de la ora 22:00. Meciul se va juca la Lyon şi va fi în direct pe ProTV, DolceSport şi liveTEXT PE GSP.RO.

Meciuri LIVE, program complet, infografii și statistici real-time de la Euro2016 - AICI

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (5)
873380886056302
Gheorghe Andrei  •  17 Iunie 2016, 00:38

Si inca ceva,Noul selectioner trebuia sa faca parte din acest staf pentru europene si tata Puiu sa se consulte cu el..Sa faca selectia impreuna.Asa cum fac Suedia si acum Islanda cu Lars Lagerback şi Heimir Hallgrimsson ..

873380886056302
Gheorghe Andrei  •  17 Iunie 2016, 00:35
Postat de doru5 pe 16 Iunie 2016, 19:44

Sanmartean nu duce un meci intreg. Asta este adevarul . Si pe noi tocmai asta ne-a costat in meicul cu Elvetia. In loc sa facem schimbari care sa schimbe in bine jocul , am facut schimbari fortate de caderea fizica a jucatorilor. Avem nevoie de jucatori tineri care sa poata fugi un meci intreg , nu de Rat , Sanmartean , Keseru , Pintilii...

Sanmartean o repriza si Stanciu o repriiza.Asa trebuia si cu Elvetia si asa trebuie si cu Albania.Cu Elvetia am avut doua maini moarte inca de la inceput si ma refer la Prepelita si Keseru.Deci Elvetia a jucat in 11 si noi in 9.D aia ai nostri au alergat mai mult pentru ca trebuia sa suplineasca un Prepelita inexistent si Elvetia avea omul in plus la mijloc.Trebua cuplu Pintili -Hoban de la inceput si Stanciu in fata lor ,iar in Repriza a doua trecut Sapunaru dupa accidentarea lui Pintili langa Hoban si introdus Matel si Sanmartean in locul lui Stanciu in ultimele 30 min.Si in fata din primul minut Alibeg.Asa trebuia sa joace Romania si castigam meciul .Inca spun,desi sunt dinamovist,Tamas trebuia sa fie la turneul asta,pentru ca puteam sa jucam cu el pe fund si impins Chiriches in fata la inchidere..In fine ,totul e istorie acum.Personal la turneul asta veneam cu viitoarea echipa pentru preliminarii.Pastram ce trebuia pastrat si renuntam la *** sau oameni cu care nu mai mergeam cu ei in preliminarii si pe scheletul pastrat introduceam tineri..Tosca ,Stanciu,Filip,Alibeg,si clar mai sunt si altii prin liga l...Acum si De Aorim,putem avea o echipa de perspectiva cel putin decenta,care sa ne dea sperante.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

banciuu
banciuu  •  16 Iunie 2016, 19:54
Postat de doru5 pe 16 Iunie 2016, 19:44

Sanmartean nu duce un meci intreg. Asta este adevarul . Si pe noi tocmai asta ne-a costat in meicul cu Elvetia. In loc sa facem schimbari care sa schimbe in bine jocul , am facut schimbari fortate de caderea fizica a jucatorilor. Avem nevoie de jucatori tineri care sa poata fugi un meci intreg , nu de Rat , Sanmartean , Keseru , Pintilii...

Pintilii e numarul 1 in echipa asta.El tine tot mijlocul.Cum a iesit sa ales praful.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează