INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  UNGARIA - FEROE, AZI, 21:45, DIGI 1

Ungurii se tem de ei! Presa maghiară se teme de un rezultat surpriză în Feroe

Articol de - Publicat joi, 08 octombrie 2015 00:00

Ziarele budapestane au avertizat din nou asupra amatorilor feroezi, pentru a evita ca subconștientul să le joace vreo festă jucătorilor maghiari

Fostul selecționer, Pal Dardai, trăsese un semnal de alarmă și înaintea meciului-tur: "Nu vă gîndiți că evoluăm împotriva unui electrician și a amicilor săi. Scoateți-vă asta din cap!".

În octombrie 2014, la Torshavn, maghiarii au învins, într-adevăr, dar foarte greu: 1-0. Și de aceea, dar și pentru că miza e foarte mare, presa de la Budapesta vrea să-i mobilizeze din nou pe jucătorii lui Bernd Storck.

Nemzetisport a amintit de victoriile feroezilor în fața Greciei chiar în aceste preliminarii (1-0, 2-1), dar și o declarație a fostului selecționer danez Sepp Piontek: "Fotbalul lor se apropie mai mult de stilul danez, chiar dacă geografic sînt mai aproape de Scoția.

Mulți dintre antrenorii noștri au lucrat în Insulă, iar amprenta lor se vede. Așa că le atrag tuturor atenția: «Nu subestimați reprezentativa Feroe!»".

15 punctear acumula ungurii dacă bat Feroe și s-ar putea califica direct la Euro drept cel mai bun loc 3 din toate grupele

85e locul pe care-l ocupă Feroe în ierarhia FIFA-Coca Cola la zi. Maghiarii sînt pe 33, tricolorii pe 13

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează