INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  FRANȚA - ALBANIA 2-0

VIDEO 6 minute incredibile! Franța și-a asigurat calificarea abia pe finalul meciului cu Albania, scor 2-0

Payet (în albastru) înscrie din nou. 2-0 pentru Franța // FOTO Reuters
Payet (în albastru) înscrie din nou. 2-0 pentru Franța // FOTO Reuters

Articol de - Publicat joi, 16 iunie 2016 00:00

 Franța a fost înfiorătoare aproape un meci întreg, dar forcingul din prelungiri a fost decisiv. Griezmann și Payet au înscris în minutele 90 și 90+6!

Franța suferă teribil când Euro de-abia se încălzește. Fără idei, fără prospețime, fără eficiență în ofensivă, așa fost aproape un meci întreg de minute aseară. 

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

 Dar, la fel ca împotriva noastră, a mai scăpat o dată ca prin urechile acului. Cu noi, a salvat-o Payet (89). La Marseille, Griezmann a înscris decisiv în minutul 90. La întâia minge cadrată! Iar același Payet a mai punctat o dată (90+6). Uluitor.

Les Bleus vor să câștige trofeul, dar de-abia au legat câteva pase înaintea pauzei. Deschamps îi privea năucit de pe margine, nu mai înțelegea nimic. Împotriva Albaniei, ZERO șuturi pe poartă și ZERO ocazii în prima repriză!

Două schimbări

După 2-1 cu "tricolorii", la debut, selecționerul nu era fericit, chiar dacă învinsese. Jocul suferea cumplit. Fusese scos din încurcătură de execuția lui Payet, colectivul era bolnav.

Griezmann, extenuat la capătul unui sezon încărcat, era mână moartă. La fel Pogba, însă motivul era altul: vedeta albaștrilor tratează meciurile cu superficialitate, nu se implică total.

Franța e calificată

Deschamps i-a înlocuit aseară, la Marseille, pe amândoi. A modificat și sistemul. 4-3-3 de la startul turneului a devenit 4-2-3-1, testat contra noastră numai în ultimul sfert de oră! Niciun rezultat.

Nimic, 45 de minute. Doar piruete și călcâie, Coman - Martial. La pauză, Martial, afară! Pogba, înapoi în iarbă. Efectul? Bară, Albania! De fapt, Sagna aproape de autogol! Enormă ocazie!

Imediat, "cocoșii" au părut să se trezească, Pogba șutând peste din poziție bună. Era însă numai o impresie. Nici Payet nu se mai regăsea. Din neant, Giroud putea înscrie totuși. A țintit și el bara.

Pe bancă, Deschamps și-a jucat ultimele cărți. Griezmann și Gignac. Și ultimele 6 minute de prelungiri au fost incredibile. Griezmann a deblocat scorul (90), apoi Payet a făcut spectacol la 2-0.

Franța e calificată, cu 6 puncte. Ce se va califica alături de ea? Merg mai departe primele două clasate și cele mai bune 4 echipe de pe locul 3!

1jucător suspendat are Albania pentru meciul cu "tricolorii": Kukeli, două "galbene"

franta albania 2 0

Meciuri LIVE, program complet, infografii și statistici real-time de la Euro2016 - AICI!

Save

Save

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  16 Iunie 2016, 13:04

si daca nu marca griezmann, le-o baga scotianul in poarta sigur!

tihi
tihi  •  16 Iunie 2016, 09:54

Eu am vazut ca nu Franta,ci noi suferim.Nu am castigat nici un meci...sintem in carti datorita cadourilor date de arbitrii...cate un 11 m la ambele meciuri...echipa se chinuie... fizicul si tehnica lor nu permite mai mult la care se adauga o tactica invechita,sustinuta de un antrenor al trecutului.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează