INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  POLONIA - GERMANIA 2-0

VIDEO Bild sună alarma în tabăra Germaniei, după eşecul cu Polonia: "Jogi, ce dracu' se întîmplă?!"

Articol de - Publicat luni, 13 octombrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 12 octombrie 2014 20:05

Tabloidul german îi acuză pe jucători pentru uşurinţa cu care au tratat meciul, ocaziile irosite şi naivitatea din apărare


Cifrele sînt compleşitoare. 28-5 raportul şuturilor la poartă. 65 la sută dueluri cîştigate. Ocazii după ocazii. Toate în favoarea Germaniei. Dar pe tabelă, acolo unde contează, a fost 2-0 pentru Polonia. "Jogi, ce dracu' se întîmplă cu campionii lumii?!", l-a luat de guler tabloidul Bild pe selecţionerul Joachim Low.

Sigur, fără Lahm, Mertesacker şi Klose, retraşi, fără Reus, Ozil, Gundogan şi Schweinsteiger, accidentaţi, e mai greu. "Cu toate astea, în faţa Poloniei, locul 70 în ierarhia FIFA, trebuia să fie de ajuns şi echipa de sîmbătă pentru o victorie", a punctat acelaşi Bild.

Click aici pentru VIDEO!

"Băieţi, treziţi-vă!"
Apărarea leşilor n-a fost de netrecut. Dovadă numărul mare de oportunităţi, irosite de debutantul Bellarabi, Muller, singur cu portarul, sau Podolski ("transversală"). Şi poate că nici golurile nu le-ar fi încasat, dacă portarul Neuer, Boateng şi Durm n-ar fi fost atît de generoşi. Bild ştie însă care-i buba: "Băieţi, treziţi-vă! Mondialul din Brazilia e istorie. A trecut".


16 ani erau de cînd Germania nu mai pierduse un meci "afară" în preliminarii

3 şuturi cadrate au avut polonezii, de două ori mingea s-a oprit în plasa porţii lui Neuer

12 victorii şi 6 remize aveau nemţii în întîlnirile cu Polonia. Sîmbătă a venit primul eşec

Coşmarul Varşovia
Nemţilor nu le prieşte deloc la Varşovia în ultimul timp. Al doilea meci oficial, a doua înfrîngere. Precedentul eşec al Mannschaftului data de la Euro 2012: 1-2 în semifinala turneului, cu marea rivală Italia.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  14 Octombrie 2014, 04:53

ce sa se intample. ghinion cat Casa Poporului. i-a disperat portarul lui Arsenal, a avut 10-12 interventii exceptionale. nu ca adormitul nostru, capabil sa ia gol din groenlanda, la singurul sut serios pe poarta. mai are si aproape 2 metri. plus barile, 2 suturi salvate de stalpii portii polonezilor. asta s-a intamplat, o lipsa crasa de concentrare la finalizare, ocazii ratate cu nemiluita, pe banda rulanta, desi nemtii nu au fortat foarte tare decat in R 2. polacii i-au prins pe cateva contraatacuri disperate, dar purtate in mare viteza, ca si cum de ele depindea soarta poporului polac. aviz mijlocasilor romaniei, adevarate momai in raport de cei ai poloniei.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează