INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  ROMÂNIA - ALBANIA

VIDEO + FOTO Decizie controversată a arbitrilor încă din minutul 7 al meciului România - Albania » Trebuia eliminat albanezul?

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 iunie 2016 22:09

România poate acuza arbitrajul încă din startul meciului cu Albania. Ovidiu Hoban a fost atacat dur în minutul 7, când Basha l-a lovit.

VEZI AICI VIDEO CU FAZA!

Acesta a sărit cu piciorul și l-a lovit pe mijlocașul român în umăr. Fotbalistul care joacă în Israel s-a resimțit, dar a putut continua meciul.

Arbitrul Pavel Kralovec a arătat doar cartonașul galben, deși mijlocașul central al Albaniei putea fi chiar eliminat.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (7)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  20 Iunie 2016, 02:22

asa e,trebuia rosu,asta nu scuza rusinea de meci si atitudine a jucatorilor ,cei mai slabi din istorie !

1385901001436305
Virgilyus Danvepa  •  20 Iunie 2016, 01:11

Acum, ca totul s-a sfarsit si dupa ce subliniez ca jucatorii si selectionerul nu au nicio scuza, tebuie sa spun si ce am spus in timul meciului. Pe alocuri, albanezii au fost impinsi de la spate si de arbitraj, nu numai de suporteri ... Doua faze de cartonas rosu, dintre care la prima nici macar galben nu s-a acordat, numeroase faulturi tari facute cam de aceiasi jucatori ... faze pe alpcuri de K1, iar unele faze fluierate invers. Dupa greseala cuplului tAtatrusanu & cHiriches (care, sa ne intelegem, imi aduce aminte de greseala cuplului pRodan & pRunea), m-am asteptat la ce a urmat ... Totusi, eu am sperat. Mental insa, am cazut cam de fiecare data in care toate ne erau impotriva, de fiecare data ne-am pierdut inspiratia. Rusine! Dar imi e rusine si de faptul ca ne lamentam de fiecare data in loc sa ne schimbam mentalitatea, ca ne inconjuram singuri de o energie negativa, ca avem comentatori care spun "ne-au batut" cu un sfert de ora inainte de a se termina un meci in tip ce nemtii spera iar ai lor joaca pana in minutul 96, ca cei care ar trebui sa transmita altceva transmit tot timpu faptul ca nu credem in noi si, mai ales ca avem conationali care nu tin cu echipa Romaniei! Eu tin, chiar si atunci cand pierdem!

ionangelo74
ionangelo74  •  19 Iunie 2016, 23:02

Pe BBC, comentatorii neutri zic ca trebuia roșu la cotul aplicat lui Matel și la lovitura cu talpa asupra lui Hoban. Ăsta nu scuza jocul slab al naționalei. Înainte de meci ziceau ca Alibec trebuie sa stea intre fundașii adverși și sa se bata cu ei și tocmai ăsta nu a făcut!!! Se duca ba în margine, ba se retrage spre centru lăsând echipa fără nici un vârf... Jalnic pana acum

Vezi toate comentariile (7)
Comentează