INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  ANGLIA - ȚARA GALILOR 2-1

VIDEO + FOTO S-a întors roata! Anglia a reuşit să câştige în prelungiri cu Ţara Galilor, scor 2-1

Foto: Reuters +10   FOTO
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 16 iunie 2016 17:53

Anglia a învins cu greu Ţara Galilor în cea de-a doua etapă din grupele EURO, scor 2-1.

ANGLIA - ȚARA GALILOR 2-1 
Au marcat: Vardy 56', Sturridge 90+2' / Bale 42'  - VIDEO

Galezii au fost cei care au deschis scorul prin Gareth Bale, în minutul 42, după o lovitură liberă de la 25 de metri. Starul lui Real Madrid n-a executat formidabil, însă a profitat de eroarea portarului Joe Hart care şi-a respins mingea în poartă.

Englezii au egalat la 11 minute după pauză prin Vardy care a fost găsit singur în careul mic după o pasă involuntară cu capul de la un adversar. Galezii au cerut ofsaid, însă nu s-a pus problema de aşa ceva, ţinând cont că mingea a venit de la un adversar.

În minutele de prelungire, Anglia a dat lovitura prin reuşita lui Sturridge. Astfel, englezii au obţinut trei puncte uriaşe, după ce în prima etapă ei au fost cei care au fost egalaţi în ultimul minut de Rusia.

Anglia e lider în Grupa B, cu 4 puncte, urmată de Ţara Galilor şi Slovacia, cu câte 3 puncte, în timp ce grupa e închisă de Rusia, cu un singur punct.

Vezi AICI liveTEXT

Echipele de start:

Anglia: Hart - Walker, Smalling, Cahill, Rose - Alli, Dier, Rooney - Lallana, Kane, Sterling

Țara Galilor: Hennessey - Chester, Williams, Davies - Ledley - Gunter, Ramsey, Allen, Taylor Robson-Kanu, Bale

 
 

 

Meciuri LIVE, program complet, infografii și statistici real-time de la Euro2016 - AICI

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (70)
1425838917717550
John Milne  •  16 Iunie 2016, 18:33
Postat de nebraska pe 16 Iunie 2016, 18:00

***

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

randoom_._
randoom_._  •  16 Iunie 2016, 18:07
Postat de zidane92 pe 16 Iunie 2016, 18:02

Asa este echipa care a dat monumente de cultura si inteligenta ca becali george, facultate absolvita la jilava, 5 carti scrise, NO NAME , 4 carti scrise cu emoticoane si copy-paste di ziare, facultate absolvita, Mache de profesie aranjator in fata oglinzii, Maneleton, reghe, piti talent, zmarandescu si lista continua, in fata unor asemenea TITANI ai CULTURII ROMANESTI JUR CA NE INCHINAM, NE SCUZATI CA IMPARTIM ACEIASI PLANETA CU VOI TITANILOR! ATENTIE NU M-AM REFERIT LA CARTIERUL TITAN SA NU INTELEAGA OAMENII CA I-AM JIGNIT!

adevarul este ca *** aka rusinea romaniei straluceste cand vine vorba de genii:vezi borcea,turcu,fratii becali,savulescu,negoitza etc. dar in fine,pe voi *** ar trebui sa va ingrozeasca faptul ca Romania are cel mai dezechilibrat derby din istoria omenirii,din cauza ***. in toate tarile,in derby,o echipa are mai multe campionate,alta mai multe cupe. una are mai multe trofee internationale,alta mai multe victorii in meciurile directe. dar in Romania,Steaua conduce la toate categoriile in fatza lui ***: mai multe campionate. mai multe cupe ale romaniei. mai multe supercupe. mai multe cupe ale ligii. mai multe prezente in grupele ucl. ,mai multe prezente in grupele e.l. mai multe victorii in grupele ucl si e.l. mai multe primaveri europene. mai multe trofee internationale castigate. mai multe victorii in meciurile directe. mai multi suporteri la stadion si in general in tara. voi *** aveti umilinta in adn,altcumva nu inteleg cum de suportati atata umilinta.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

randoom_._
randoom_._  •  16 Iunie 2016, 18:03
Postat de nebraska pe 16 Iunie 2016, 17:59

Exista randoomi batuti de soarta in schimb.

nebroaska,tu scrii de dimineata pana seara pe gsp de vreo 5 ani,mai batut de soarta decat tine nu exista nimeni. ma bucura in schimb,faptul ca ***. ***. bravo. ha ha ha.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (70)
Comentează