INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  BELGIA - ITALIA 0-2

VIDEO + FOTO Scene incredibile pe banca Italiei! Conte a fost lovit de Zaza după golul lui Giaccherini

Articol de GSP - Publicat luni, 13 iunie 2016 23:25

Golul lui Giaccherini din meciul cu Belgia a ridicat în picioare banca de rezerve a Italiei. Jucătorii l-au îmbrățișat imediat pe Antonio Conte.

Printre ei s-a aflat și Simone Zaza. Numai că fotbalistul s-a bucurat cam prea tare, iar acest lucru l-a afectat pe Conte.

Selecționerul Italiei a fost lovit la nas și imediat a început să sângereze. A avut nevoie de îngrijiri și de un bandaj pentru ca sângele să se oprească!

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (5)
plischi
plischi  •  14 Iunie 2016, 07:34

o victorie obtinuta cu sange, ce mai *** pe belgiotii aia ii batea si fc voluntari, atat de aiurea jucau. nici nu cred ca vorbeau intre ei din atatea polilingvisme.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dase
dase  •  14 Iunie 2016, 06:47
Postat de faxx pe 14 Iunie 2016, 00:34

tu ai impresia ca zaza joaca la fcsb 2003 s.a? numai acolo poate sa se intampla asa ceva .. cu intentzie .. jucatorii nu suporta puscariashii

Tu ai impresia ca era o știre despre Steaua sau despre antrenorul Italiei? Ești obsedat de Fcsb ?

faxx
faxx  •  14 Iunie 2016, 00:34
Postat de mplttev pe 13 Iunie 2016, 21:21

Astea sunt momentele când poți să-i aplici antrenorului o corecție ca din greșeală, cică de bucurie, pentru toate momentele când ți-a făcut zile fripte. Și Zaza n-a stat pe gânduri. O să-și ceară scuze bineînțeles dar fiți siguri, noaptea, cu lumina stinsă, va adormi cu un zâmbet larg pe buze.

tu ai impresia ca zaza joaca la fcsb 2003 s.a? numai acolo poate sa se intampla asa ceva .. cu intentzie .. jucatorii nu suporta puscariashii

Vezi toate comentariile (5)
Comentează