INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  CAMPIONATUL EUROPEAN

VIDEO+FOTO Ungaria și Islanda merg în "optimi"! Portugalia merge și ea mai departe

Foto: Reuters +11   FOTO
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 iunie 2016 18:51

Ungaria și Portugalia merg în optimile de finală ale Campionatului European după ce au oferit cel mai frumos meci de la acest turneu final în utlima etapă din grupe, scor 3-3.

Ungaria va juca împotriva locului 2 din Grupa E, cel mai probabil Belgia. Islanda va întâlni Anglia, în timp ce Portugalia va da peste Croația.

Maghiarii au condus de trei ori, dar de fiecare dată s-au văzut egalați. Pentru unguri au marcat Gera (19') și Dzsudzsak o dublă (47', 55'). De partea cealaltă, Nani a egalat la 1 în minutul 42, apoi Ronaldo a marcat un gol superb cu călcâiul (50'), iar același portughez a stabilit scorul final în minutul 62.

Cristiano Ronaldo a intrat astfel în istoria Campionatului European după ce a reușit să marcheze la 4 turnee finale de CE.

În celălalt meci al grupei, Islanda a învins Austria, scor 2-1, după golurile lui Bodvarsson (18), Traustasson (90+4), respectiv Schopf (60). Austriecii au ratat un penalty în minutul 37 prin Dragovici.

Ungaria a terminat pe locul 1 Grupa F, cu 5 puncte, pe poziția secundă s-a clasat Islanda, tot cu 5 puncte, dar cu un golaveraj inverior. Pe locul 3 e Portugalia, cu 3 puncte, iar ultima este Austria, cu un punct. 

 clipboard01

liveTEXT AICI Ungaria - Portugalia 3-3 VIDEO
A marcat: Gera 19, Dzsudzsak 47, 54 / Nani 42, Ronaldo 50, 62

Ungaria: Kiraly - Lang, Guzmics, Juhasz, Korhut - Gera, Pinter - Dzsudzsak, Elek, Lovrencsics - Szalai

Portugalia: Patricio - Vieirinha, Pepe, Carvalho, Eliseu - Gomes, Carvalho, Moutinho, Mario - Ronaldo, Nani

liveTEXT AICI Islanda - Austria 1-1 VIDEO
A marcat: Bodvarsson 19 / Schops 60
*Austriecii ratează un penalty în minutul 37 prin Dragovici

Islanda: Halldorsson - Saevarsson, Arnason, Sigurdsson, Skulason - Gudmundsson, Gunnarsson, Sigurdsson, Bjarnason - Bodvarsson, Sightorsson

Austra: Almer - Dragovici, Prodl, Hinteregger, Fuchs - Ilsanker, Baumagrtlinger - Klein, Alaba, Arnautovici - Sabitzer

 
 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (212)
alexbibirica1
alexbibirica1  •  23 Iunie 2016, 07:58
Postat de a.c.a.b_st pe 22 Iunie 2016, 21:58

nu știu...nu mai vreau să văd nesimțiți imbrăcând tricoul naționalei...tătărușeni,torjei,chiricheși și compania nu mai au ce căuta acolo...la Mondiale oricum nu avem șanse să ajungem,deci ar trebui de acum formată o altă națională pentru Europenele din 2020...numai cu jucători de maxim 24 ani...

pana nu avem un antrenor ... nu vom avea echipa ...

1210448568981341
Biro Sandor  •  23 Iunie 2016, 00:20
Postat de observator_federal pe 22 Iunie 2016, 21:13

Daca ignoram echipele ce pleaca acasa, ramane ca Ungaria merge mai delarte (ca lider al grupei) DOAR fiindca ea a invins Austria. Altfel, este egala Portugaliei si a Islandei... Ei, si daca mai tinem cont si de sansa incredibila pe care au avut-o meci de meci, parca nu mai sunt asa de extraordinari... In afara de Djudjak parca n-am vazut nimic sa rupa gura targului.

Lasă tu Ungaria... Sunt destule Probleme aici, sa nu mori tu de grija ungurilor ☺️

tihi
tihi  •  22 Iunie 2016, 23:22

UNGARIA ESTE ECHIPA NEBAGATA IN SEAMA SI A TRECUT IN FRUNTE NEPIERZAND NICI UN JOC IN GRUPE!!!Este echipa de minune al Europei,care va trece si de Belgieni! Austriecii si nici Portughezii nu au putut sa scoate din calificare.Inseamna cu nu este o surpriza.ci o realitate ca si-au revenit pe podium,unde au fost ei cu echipa de aur al lui Puskás,Hidegkuti,Czibor,Kocsis & Co.Bravo Ungaria!!!!

Vezi toate comentariile (212)
Comentează