INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  CEHIA - OLANDA 2-1

VIDEO Guus cel mic » Hiddink, două meciuri, două eşecuri după revenirea la batavi!

Articol de - Publicat miercuri, 10 septembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 10 septembrie 2014 01:17

Olandezii, locul 3 la Mondial, au fost învinşi de Italia, 0-2 în amical, şi nu s-au trezit nici aseară, pierzînd în prelungiri

În 1998, cînd avea 51 de ani, Guus Hiddink atingea semifinalele Mondialului cu Olanda. În 2014, întors la "naţională" la 67 de ani, pierde jenant în primul său meci oficial. Avînd o echipă care tocmai încheiase CM 2014 pe locul 3!

Click aici pentru VIDEO!

După 0-2 cu Italia, amical în care abandonase sistemul defensiv al lui Van Gaal pentru tradiţionalul 4-3-3 portocaliu, Hiddink a revenit aseară la 5-3-2. Nici aşa n-a fost bine. Batavii nu jucau nimic, prea lent şi previzibil de oricine din tribună. Iar apărarea, o tragedie.

Minutul 21, 1-0. Dockal a şutat de la 16 metri, stîng cu exteriorul de la marginea careului, mingea a explodat în bară şi a ricoşat în plasă. Enervat, antrenorul a modificat iarăşi strategia: 4-3-3. Şi De Vrij a egalat (55). Fără însă ca Olanda să crească în joc.

Într-o asemenea seară, Hiddink ar fi fost mulţumit şi cu un egal, pe care l-a ratat în prelungiri. Cînd Janmaat a vrut să-i paseze cu capul lui Cillessen, a nimerit bara propriei porţi, iar Pilar a reluat în plasă dintr-un metru. 2-1, Cehia!

"Teribil, Olanda! Treziţi-vă, băieţi!", a fost mesajul lui Ronald Koeman, managerul olandez al lui Southampton.

GRUPA B / Bosnia - Cipru 1-2
Au ratat şi penalty
Bosniacii au jucat în acest an primul lor Mondial din istorie. Şi acum sînt învinşi acasă de ciprioţi! Jucătorii lui Susici au marcat rapid, Ibisevici încă din minutul 6, dar oaspeţii au egalat în prelungirile reprizei (Christofi, 45+3). După pauză, Zenica a început să fiarbă, şi-a fluierat favoriţii şi a scandat: "Azi vrem victorie!". Numai că, în loc să înscrie bosniacii, au făcut-o tot ciprioţii, prin acelaşi Christofi (73). Şi, ultima picătură pentru ultraşii gazdelor, Pjanici a ratat un penalty în final (87).

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
xnread
xnread  •  10 Septembrie 2014, 16:54

Grupati in spatiul camerei cu amici si colegi,am putut viziona o portocala careia mecanismul fotbalistic i-a lipsit cu desavarsire,presatand catastrofal dar si deszisa-n sanse:-) Atat antrenorul Ajax-ului dl De Boer cat si ex selectionerul reprezentativei batave dl Van Marwijk,analisti NOS au asistat la o partida in care reprezentativa oranj a refuzat sa se impuna ..-:) Cateva reactii ale jucatorilor..Janmaat:"nu exista calificativ pentru aceasta",De Vrij:"Nu stiu ce sa spun",Van Persie:" E acru",Sneijder:"As vrea sa exprim cuvinte dure"..:-)

talpaiadului
talpaiadului  •  10 Septembrie 2014, 13:46
Postat de castaway pe 10 Septembrie 2014, 10:28

A fost un meci spectaculos , dominat pe ansamblu de olandezi, cehii straduindu-se sa dea o replica pe masura . Incomparabil mai buna decat romanii in meciul cu Grecia.

Hahahaha, ti-ai gasit comparatia, pai 99% din meciuri au fost mai bune decat Romania-Grecia :))

castaway
castaway  •  10 Septembrie 2014, 10:28

A fost un meci spectaculos , dominat pe ansamblu de olandezi, cehii straduindu-se sa dea o replica pe masura . Incomparabil mai buna decat romanii in meciul cu Grecia.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează