INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  AUSTRIA - RUSIA 1-0

VIDEO Presa de la Moscova s-a năpustit asupra selecţionerului Fabio Capello: ”Farsa de la Viena”

Articol de - Publicat luni, 17 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 16 noiembrie 2014 21:38

Sport Express a văzut o Rusie jucînd ”a capella. Îşi creează ocazii, dar e incapabilă să marcheze şi să-şi menţină poarta intactă”


Şi neplătit de 5 luni, şi criticat. După eşecul reprezentativei la Viena, 0-1 cu Austria, selecţionerul Fabio Capello a fost ieri ţinta-piept a ziarelor moscovite. Sport Express a scris despre "Farsa de la Viena" şi l-a arătat cu degetul pe tehnicianul italian: "Am văzut din nou Rusia jucînd a capella. Îşi creează ocazii, dar e incapabilă să marcheze şi să-şi menţină poarta intactă".

Click aici pentru VIDEO!

Iar Sovieţki Sport a tras linie: "N-am fost în stare să cîştigăm cu Moldova şi acum ne-a învins Austria, o naţională care a uitat cum e la un turneu final". Capello? Selecţionerul a bătut monedă pe ghinion: "Am greşit o dată şi am fost pedepsiţi".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
bazileon
bazileon  •  17 Noiembrie 2014, 11:02

Bine, Rusia a luat bataie pana la urma, dar cu acest rahat de arbitru ar fi putut pleca cu un punct. Cine-l tine pa Atkinson la nivel inalt?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează