INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »   CIPRU - ȚARA GALILOR 0-1

VIDEO Prinț de Wales » Bale aproape de ce n-a reușit Giggs: calificare în premieră la Euro

Dacă la Real a dat 3 goluri în ultimele 22 de meciuri, Bale (în roșu) rămîne esențial pentru galezi, reușind unicul gol la Nicosia // Foto: Reuters
Dacă la Real a dat 3 goluri în ultimele 22 de meciuri, Bale (în roșu) rămîne esențial pentru galezi, reușind unicul gol la Nicosia // Foto: Reuters

Articol de - Publicat sambata, 05 septembrie 2015 00:00

Starul lui Real a decis joi și meciul de la Nicosia, contribuind la 8 din cele 9 goluri reușite în aceste preliminarii de liderul neașteptat al grupei, adică 88% eficiență.

După 58 de ani, Țara Galilor e atît de aproape de calificarea la un turneu final, jucînd în premieră la Euro. O recomandă postura de lider al grupei B, peste favorita Belgia, pe care o menține la trei puncte distanță după triumful de joi seară din Cipru (1-0). Joc decis din nou de implacabilul Bale.

VIDEO: Vezi AICI golul marcat de Bale!

Nu e nici o exagerare dacă reducem selecționata lui Coleman la Gareth Bale și ceilalți 10 galezi. Pentru că starul lui Real Madrid chiar poate reuși ceea ce doar a visat Ryan Giggs. 88 la sută din golurile galezilor (adică 8 din 9) în aceste preliminarii poartă amprenta lui. De șase ori a marcat și a oferit două assisturi, pentru Robson-Kanu și Ramsey.

Ultima realizare, reluare cu capul în stilul Santillana după centrarea lui Richards, în minutul 82, a fost suficientă pentru a supune Cipru. Și alte trei puncte cu Israel mîine, la Cardiff, și biletele pentru turneul final din Franța vor fi acontate.

Salt de 113 locuri în 4 ani!

Țara Galilor poate face un salt incredibil pînă pe locul 4 în clasamentul FIFA Coca-Cola dacă va cîștiga acasă, duminică, și meciul cu Israel, putînd spera să treacă de Germania și Belgia pînă la finalul preliminariilor. Aflată acum pe a 9-a poziție, "naționala" lui Bale se afla în urmă cu doar 4 ani pe locul 117 în lume!

"Nu am făcut cel mai bun meci al meu, însă cînd mi s-a ivit ocazia am înscris. Am luat trei puncte foarte importante"
Gareth Bale, atacant Țara Galilor

15din ultimele 22 de goluri marcate de "naționala" Țării Galilor au fost semnate de Gareth Bale

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează