INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  CROAȚIA

VIDEO Scut croat antipenalty » Cum l-au derutat jucătorii lui Cacici pe Ramos la faza loviturei de pedeapsă

Subasici așteaptă până în ultima clipă și blochează mingea lui Sergio Ramos // FOTO Reuters
Subasici așteaptă până în ultima clipă și blochează mingea lui Sergio Ramos // FOTO Reuters

Articol de - Publicat joi, 23 iunie 2016 00:00

Scenariul: Modrici a dezvăluit colțul lui Ramos, căpitanul Srna a transmis mesajul, iar Subasici a apărat. Esențial la 2-1 cu Spania.

Moment crucial pentru croați. În minutul 72, când scorul era egal, 1-1, și orice gol ar fi decis derbyul grupei D, arbitrul olandez Kuipers le-a oferit ibericilor un penalty. Cadou! Dar planul albaștrilor, colectiv, de a-l împiedica pe Ramos să transforme, a avut succes.

VIDEO: Vezi AICI momentul!

Srna știa cine-l poate ajuta pe portarul Subasici. Unicul. Coleg cu căpitanul Spaniei la Real, Modrici era însă pe bancă, menajat pentru o leziune la aductori. Nicio problemă.

Fundașul s-a uitat spre margine și s-a înțeles rapid cu Luka din priviri și gesturi. Întoarcere 180 de grade și țintă spre Subasici. I-a transmis mesajul, exact informația de care avea nevoie goalkeeperul: "Mi-a zis să-l aștept pe Ramos și să am încredere, va trage în dreapta mea".

Busquets a observat mișcările din tabăra croată, avertizându-l pe liderul Furiei Roja. Dar mai mult l-a dezechilibrat decât l-a ajutat. I-a tremurat piciorul lui Ramos, iar Subasici a blocat mingea, exact unde-i spusese Modrici. Totuși, arbitrul ar fi trebuit să repete lovitura: portarul ieșise la 2 metri de linie.

Meciuri LIVE, program complet, infografii și statistici real-time de la Euro2016 - AICI!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează