INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  SPANIA

VIDEO Un internaţional spaniol, renegat de fani: "Afară de la naţională!"

foto: mundodeportivo.com +4   FOTO
foto: mundodeportivo.com

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 octombrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 08 octombrie 2014 22:49

Gerard Pique nu mai are linişte la naţionala Spaniei după ce s-a declarat în repetate rînduri în favoarea obţinerii indepentenţei faţă de Spania a regiunii Catalunya.

Convocat de Vicente del Bosque pentru partida cu Luxemburg, din grupa C de calificare la Euro 2016, din Franţa, fundaşul de 27 de ani a fost jignit de spectatorii prezenţi la antrenamentul de azi. "Nenorocitule!", "Afară din naţională!" i-au strigat cîţiva fani apărătorului.

Gerard Pique are selecţii la mai multe categorii de vîrstă ale naţionalei Spaniei:


7 selecţii la Under 16 (2 goluri)
8 selecţii la Under 17 (3 goluri)
8 selecţii la Under 19 (3 goluri)
5 selecţii la Under 20 (1 gol)
12 selecţii la Under 21 (1 gol)
61 de selecţii pentru Spania (4 goluri)

La CM 2010, din Africa de Sud, Pique a avut o prestaţie excelentă şi a fost printre cei care s-au sacrificat pentru echipă, încasînd lovituri serioase.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (15)
madskills
madskills  •  09 Octombrie 2014, 10:37
Postat de rad1cal pe 09 Octombrie 2014, 10:27

Poftim explicatie. Cum adica e normal sa vrea independenta pt ca ei contribuie cu 20% din PIB-ul tarii ? In cazul asta sa cerem si noi independenta in Bucuresti si Ilfov pt ca noi contribuim cu 25% in Romania ?

EI, adica politicul. Si de ce compari o regiune cu un singur oras? Nu vezi ca esti absurd? Hai sa incerc sa explic ca la copiii mici si apoi incheiem ca am divagat destul. Tu dai la magazin 100 de lei si primesti produse in valoare de doar 20 de lei. Vecinul tau da 20 de lei si primeste produse in valoare de 100. Acum tu ce faci? aplauzi ca "magazinul" (statul) vrea sa-l ajute si pe cel mai putin bogat ca tine, cum de altfel e si normal intr-o TARA UNITA sau te enervezi? Tu esti un simplu cetatean, spalat pe creier de politicieni, automat incepi sa protestezi. Nu te intereseaza de vecinul tau, te intereseaza DE TINE si ai tai. De aia vor independenta, de aia sper sa NU o primeasca.

rad1cal
rad1cal  •  09 Octombrie 2014, 10:27
Postat de madskills pe 09 Octombrie 2014, 09:29

Atunci cand tu contribui de departe cu cei mai multi bani la guvern si ti se intorc inapoi MULT mai putini, e normal sa vrei independenta. Ideea e ca aceasta regiune contribuie la 20% din pib-ul Spaniei, si e motorul Spaniei, nu doar la turism. Citeste pe toate site-urile de specialitate, nu aberez eu. De aia si latra ca vor independenta, pe care personal sper sa NU o obtina, pentru ca s-ar crea un precedent periculos. De exemplu, contribuie dublu de cat o face Scotia pentru Marea Britanie. Sunt o regiune ff bogata, singura in care se mai investeste momentan dupa colapsul Spaniei. De aia Spania ar fi la pamant fara catalani. Si nu te mai lauda ca faci bani, ca banii nu ne fac pe gsp.

Poftim explicatie. Cum adica e normal sa vrea independenta pt ca ei contribuie cu 20% din PIB-ul tarii ? In cazul asta sa cerem si noi independenta in Bucuresti si Ilfov pt ca noi contribuim cu 25% in Romania ?

neaga1900
neaga1900  •  09 Octombrie 2014, 09:47
Postat de xabia pe 09 Octombrie 2014, 09:42

1.madrid.2.tara bascilor.3.catalonia si navara. asta e "clasamentul".daca tot ma provoci. Daca catalonia ar fi "independenta" te ai duce la meci la barca cu viza...pt ca spania este in ue nu catalonia. chestia cu "banii" a fost o greseala.e un aspect strict personal.m a enervat doar aerul tau de superioritate...."nu e vina ta ca nu lucrezi in domeniu".o idiotenie din partea ta..atat timp cat nu stii cu cine stai de vb. in concluzie,cei care sunt fani "visca Barca, visca catalunya" sa mai astepte...

mai baieti, asta e un site de sport!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează