INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  EURO 2020

VIDEO Anghel Iordănescu regretă absența României de la Euro 2020: „Suntem peste 6-7 echipe prezente”

Fostul selecționer Anghel Iordănescu (71 de ani) crede că România ar fi făcut o figură frumoasă la Euro 2020.
Fostul selecționer Anghel Iordănescu (71 de ani) crede că România ar fi făcut o figură frumoasă la Euro 2020.

Articol de , - Publicat joi, 17 iunie 2021 18:31 / Actualizat joi, 17 iunie 2021 19:13

Fostul selecționer Anghel Iordănescu (71 de ani) crede că România ar fi făcut o figură frumoasă la Euro 2020. 

Anghel Iordănescu a asistat la meciul dintre Ucraina și Macedonia de Nord, scor 2-1, disputat pe Arena Națională. Fostul selecționer crede că România ar fi avut șanse reale în Grupa C și că este mai valoroasă decât cel puțin 6 formații de la Euro 2020. 

Anghel Iordănescu: „România nu se făcea de râs la Euro 2020”

„Un meci agreabil, plăcut. S-a văzut că Ucraina este superioară, au fost 3 goluri frumoase. Din păcate, rămânem cu regretul că se putea ca România să fie la acest turneu. În primul rând era o emulație pentru tot fotbalul nostru, pentru suporteri. 

Sunt convins că echipa noastră avea o prestație bună. Nu ne făceam de râs. Eu cred și când spun acest lucru țin cont de calitățile jucătorilor noștri, de talentul lor, cred că echipa noastră este peste 6-7 echipe prezente la acest Euro. Mai cred că echipa noastră putea să joace de la egal la egal și cu Austria, și cu Ucraina”, a declarat Anghel Iordănescu. 

VIDEO Anghel Iordănescu: „Sunt convins că echipa României ar fi avut o prestație bună la EURO!”

Citește și alte știri de la Euro 2020: 

FOTO Ucraina - Macedonia de Nord 2-1 » Au ratat și au tremurat! Victorie crucială pentru calificare + premieră la București

VIDEO Dan Petrescu, în tribuna a doua pe Arena Națională: „N-am primit bilet nici de la FRF, nici de la UFEA”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
markksson
markksson  •  18 Iunie 2021, 22:15

"Nu ne făceam de râs." Nea Puiule: mai ia, tată, o pauză. Poate aveam o șansă dacă făcea Rădoi o lobotomie, altfel am fi mers din nou pe principiile din meciul decisiv cu Islanda, când nu am tras deloc pe poartă, din acțiune ("Nu cred că dacă trăgeam la poartă mai des am fi reușit automat să și căștigam"). Noaptea minții ...

sibman
sibman  •  18 Iunie 2021, 20:54

Mergi nene de te culca. Cred ca te-a tras curentul la cap.

doxin
doxin  •  18 Iunie 2021, 16:17
Postat de 1_0_1_0 pe 18 Iunie 2021, 10:25

Suntem exact acolo unde ne e locul. În fața televizorului. Dacă eram peste 6-7 echipe, eram acolo, prezenți măcar în grupe. Așa că poveștile despre cât de buni suntem le cred doar pupătorul de icoane, burleanu și jiji. Realitatea e exact ce se întâmplă acum: ne râde macedonia în nas și ne bea berea de la terasele din centru.

Pe noi ne bat Armenia si Georgia.. La Euro sunt echipe ca Finlanda, Macedonia, Ungaria, Danemarca, Suedia, etc, cu o populatie mult sub Romania si implicit aria de selectie mult mai mica.. Dar au stiut sa investeasca in sport, nu sa fure ca la noi.. Si acum se vad rezultatele anilor de batjocora!jucatori slabi, antrenor neexperimentat,conducerea fotbalului romanesc = amatorism si bataie de joc.. Si asta bate campii ca suntem peste 6 echipe de la Euro????

Vezi toate comentariile (9)
Comentează