INTERNATIONAL  »  EURO 2024  »  ANGLIA

Federația engleză e la cuțite cu Real Madrid din cauza lui Bellingham. Demonstrație de forță!

Jude Bellingham
Jude Bellingham

Articol de - Publicat marti, 14 noiembrie 2023 11:47 / Actualizat marti, 14 noiembrie 2023 13:44

Deși Jude Bellingham e accidentat la umăr, Federația engleză nu vrea să-i dea drumul pentru a-și continua recuperarea la Madrid, așa cum solicită Realul.

Sunt tensiuni între Federația engleză (FA) și Real Madrid. Mărul discordiei: Jude Bellingham.  Mijlocașul în vârstă de 20 de ani s-a accidentat la umăr și n-a jucat pentru madrileni în meciurile cu Braga (3-0) și cu Valencia (5-1). Iar clubul blanco și-ar fi dorit ca el să continue recuperarea la baza de la Valdebebas.

„Dacă Jude n-a putut juca pentru noi, el nu va putea juca nici pentru reprezentativa Angliei”, a comentat, duminică, antrenorul Carlo Ancelotti. Numai că englezii văd situația cu totul altfel.

Real Madrid, decizie drastică » „Galacticii” s-au săturat de accidentări și l-au dat afară!
REAL MADRID
Real Madrid, decizie drastică » „Galacticii” s-au săturat de accidentări și l-au dat afară!

Englezii îl ignoră pe Carlo Ancelotti

Selecționerul Gareth Southgate  le-a dat drumul la cluburi lui Maddison, Lewis Dunk și Callum Wilson, toți accidentați, dar nu și lui Bellingham. El a trebuit să se prezinte luni la convocarea lotului național, pentru confruntările din preliminariile CE 2024 cu Malta, programată vineri, și Macedonia de Nord, de luni.

Medicii echipei engleze vor să urmărească în continuare evoluția umărului mijlocașului, urmând să evalueze dacă acesta va putea juca eventual luni, contra macedonenilor. Decizie care în capitala Spaniei a creat iritație, mai ales că Bellingham s-a dovedit cel mai bun jucător al echipei blanco în debutul sezonului.

Federația engleză este acoperită de regulamentele FIFA în disputa cu Real Madrid

FA are însă prim-planul în disputa cu Real, întrucât regulamentele FIFA îi permit să oprească jucătorul la lot atâta vreme cât el nu a suferit o accidentare care să-l pună într-o incapacitate evidentă de a evolua. 

Cumpărat cu 103 milioane de euro de la Borussia Dortmund, în vară, Bellingham a bifat 14 meciuri pentru „los blancos” în acest sezon, în toate competițiile, a marcat 13 goluri și a furnizat 3 pase decisive.

Mai puteți citi:

Imagini controversate în Premier League » Jucătorul lui City, acuzat că s-a bucurat la golul lui Chelsea: „Ar trebui dat afară. E un trădător!”

Acum s-a aflat » Motivul bizar din cauza căruia Martin Odegaard a lipsit în ultimele 3 meciuri ale lui Arsenal

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
tk2014
tk2014  •  14 Noiembrie 2023, 13:52

‘la cutite’ din ciclul ‘l-a facut praf’, ‘l-a facut pachet’. expresii de cartier introduse de gsp si ivanovici in presa sportiva romaneasca. fyi, l-au trimis pe bellingham inapoi in spania acum 10 minute.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează