INTERNATIONAL  »  EURO 2024  »  PRELIMINARII CE 2024

Surpriză imensă! S-a schimbat modificarea » Duelul cu Israel nu va mai avea loc în Cipru! Anunțul oficial făcut azi

Articol de - Publicat joi, 26 octombrie 2023 17:45 / Actualizat joi, 26 octombrie 2023 21:18

După ce presa israeliană a anunțat miercuri că naționala lui Alon Hazan va juca luna viitoare în Cipru meciurile de „acasă" cu Elveția și România, în preliminariile Euro, astăzi au apărut îndoieli. Și site-ul One prezintă din nou ca variante Ungaria și Germania. Postul TV Sport 5 anunță că federația de la Tel Aviv ar înclina spre Budapesta.

UPDATE 20:00: Federația Israeliană de Fotbal a anunțat în această seară că meciurile cu Elveția și cu România vor avea loc în Ungaria, cel mai probabil la Budapesta! „Am anunțat oficial la UEFA locul și stadionul. Posibilitatea să jucăm cu public se va discuta în zilele următoare”, a declarat Shino Zuaretz, președintele federației israeliene.

Miercuri, totul părea foarte clar, după cum a prezentat presa israeliană întregul tablou. În plin război în Orientul Mijlociu, guvernul de la Nicosia și-a dat acordul pentru ca naționala lui Alon Hazan să joace în Cipru luna viitoare partidele de pe „teren propriu" din preliminariile Euro 2024.

  • Pe 15 noiembrie, cu Elveția.
  • Pe 18 noiembrie, cu România.
Revenire după 4 ani la națională » Surpriza pregătită de Edi Iordănescu pentru Israel și Elveția
ROMÂNIA
Revenire după 4 ani la națională » Surpriza pregătită de Edi Iordănescu pentru Israel și Elveția

Jurnaliștii din Israel susțineau că răspunsul urma să fie pozitiv

Se specula și asupra orașului care va găzdui cele două meciuri: Nicosia! Mai era nevoie doar de permisiunea federației de fotbal cipriote, dar jurnaliștii israelieni susțineau că era numai o problemă de timp. Răspunsul urma să fie pozitiv.

Toate ziarele și site-urile de la Tel Aviv anunțau această știre.

Site-ul One a lansat știrea surpriză: „Israel ar putea să nu mai joace în Cipru”

Astăzi însă, nimic nu mai pare atât de sigur. Situația nu mai e deloc limpede și nimeni nu știe în Israel unde va disputa selecționata albastră întâlnirile cu Elveția și România!

Site-ul local One, care încearcă mereu să fie primul care lansează o știre, a titrat în deschidere: „Există posibilitatea ca naționala Israelului să nu poată fi gazdă în Cipru".

Revine la națională după o pauză de peste un an! Selecționerul Israelului i-a pregătit o imensă surpriză lui Edi Iordănescu
Israel
Revine la națională după o pauză de peste un an! Selecționerul Israelului i-a pregătit o imensă surpriză lui Edi Iordănescu

Israelul nu are încă toate aprobările. Ungaria sau Germania?

Explicația One: federația de la Tel Aviv nu are încă aprobările pentru ca echipa să joace în insulă. Și readuce în discuție variantele care fuseseră luate în calcul și înainte. Ungaria și Germania!

Momentan, scrie One, autoritățile de securitate israeliene analizează toate opțiunile. Într-o situație atât de delicată, e nevoie de multe aprobări pentru a se lua hotărârea finală.

Postul de televiziune Sport 5 a anunțat că IFA va primi un răspuns până duminică din Cipru. Dacă va fi negativ, se va alege dintre Ungaria și Germania. Cel mai probabil, Ungaria. IFA ar înclina spre Budapesta.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Uluitor! Motivul pentru care El Clasico de sâmbătă nu va fi la TV

Oficial: Sandro Tonali și-a aflat pedeapsa în scandalul pariurilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
muzica
muzica  •  27 Octombrie 2023, 12:34

Mi-e teama ca Israelul,tocmai vor tenta sa joace fara spectatori(invocand pericolul terorist),tocmai ptr.ca le e teama ca vor veni multi romani pe stadion !Cum o fi,NOI TREBUIE SA CASTIGAM !Iar cu Elvetia (deja calificata),putem sa scoatem egalul la Bucuresti !DOAMNE AJUTA !!!

danglumetu
danglumetu  •  27 Octombrie 2023, 11:01

„Am anunțat oficial la UEFA locul și stadionul.''...sa scrii un articol care sa contina prezentul citat si totusi sa fantazezi fel de fel de supozitii, presupuneri, ei, asta inseamna sa fii ziarist la, nu-i asa, ''cel mai bun ziar de sport din romania''(dixit tolontan)!

atthur
atthur  •  27 Octombrie 2023, 10:31

Nu e nici o "surpriză"!!! Pentru mine,evreii trebuiau excluși și gata!!! Până la urmă și ei ATACĂ fasia gaza!!! Cu ce-s mai buni ca rușii???Bine,oricum ne vom califica, eu sunt convins că ei nu bat nici Kosovo,nici Elveția,dar mi-e teamă cu edy la european: o să fie JALE...!!!...

Vezi toate comentariile (20)
Comentează
Close