INTERNATIONAL  »  EURO 2024  »  ROMÂNIA - ISRAEL

FOTO Tatuajul emoționant pe care un „tricolor” îl va afișa în premieră în România - Israel: „Descrie cel mai bine ce simt”

Articol de - Publicat vineri, 08 septembrie 2023 19:02 / Actualizat vineri, 08 septembrie 2023 20:47

Nicolae Stanciu (30 de ani) își va etala la dubla cu Israel și Kosovo cel mai nou tatuaj. 

Pasionat de tatuaje, mijlocașul transferat recent la Damac (Arabia Saudită) și-a făcut recent unul nou, dedicat naționalei României.

SENZAȚIONAL! România este în sferturi la Europeanul de volei după 38 de ani » Victorie în decisiv după un meci infernal cu Croația
ROMÂNIA, ÎN SFERTURI LA EURO
SENZAȚIONAL! România este în sferturi la Europeanul de volei după 38 de ani » Victorie în decisiv după un meci infernal cu Croația

Nicolae Stanciu, tatuaj emoționant pentru România

El și-a tatuat pe gamba stângă tricolorul. Lângă, a avut un mesaj emoționant: „Ți-am dat tot și încă puțin”.

Tatuajul emoționant pe care un „tricolor” îl va afișa în premieră în România - Israel: „Descrie cel mai bine ce simt”
Noul tatuaj al lui Nicolae Stanciu // FOTO: Cristi Preda

 Întrebat de reporterul GSP despre tatuajele sale, Nicolae Stanciu a vorbit despre cel mai nou desen. „Am steagul României tatuat. Cred că asta e cel mai important... Sau asta descrie cel mai bine ce simt”, a declarat mijlocașul la conferința de presă.

Tatuajul emoționant pe care un „tricolor” îl va afișa în premieră în România - Israel: „Descrie cel mai bine ce simt”

Am trecut prin multe la echipa națională. Acum o să încerc să vorbesc doar despre perioada cu Mister. Nu am pierdut niciun meci la acțiunile la care am fost prezent. Forța grupului e mai mare ca niciodată, în ultimii 8 ani. Încrederea în noi și în staff ne-a făcut să ajungem aici. 

Am arătat în Kosovo că ne putem bate în mocirlă, în Elveția că putem să revenim. Îmi asum faptul că în trecut nu au fost rezultatele pe care le-am dorit. Acum suntem la jumătatea drumului, trebuie să rămânem la fel de concentrați, de uniți, doar așa vom ajunge la EURO. înaintea acestei campanii am avut o discuție cu grupul, au înțeles toți ce înseamnă această campanie.

Au ajuns și ei la o maturitate fotbalistică. Au trecut deja 4 ani de la semifinala pe care au jucat-o la EURO. S-au maturizat, joacă la echipele de club. Suntem dispuși să facem multe unii pentru alții, atât pe teren, cât și în afara lui. Mare câștig e că, împreună cu Mister, am creat o familie.

- Nicolae Stanciu

Citește și: 

Dezvăluiri din interior despre tactica României: „Am stat cu Edi până la ora 23. A făcut o schimbare săptămâna asta”

Vot de încredere pentru Ianis Hagi » Cum a justificat selecționerul convocarea + comparație cu Gică Hagi după 26 de selecții

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (20)
arnautull
arnautull  •  09 Septembrie 2023, 05:58

`la niste unii le-a intrat in cap ca sunt fotbalisti daca se tatueaza, doar atat

VardyParty
VardyParty  •  09 Septembrie 2023, 02:02
Postat de Newman pe 08 Septembrie 2023, 21:07

As vrea sa vad tricolorul ridicat pentru invingatori indiferent de competitia sportiva.Nu pe gamba unui fotbaliator.Rusine ca atat de jos a ajuns simbolul national!

Helllllllo, Newman!

QED777
QED777  •  08 Septembrie 2023, 21:53

Daca fotbaliatorii ar fi pasionati si de fotbal chiar ar fi sanse sa devina si fotbalisti. Tatuajele manelele si botoasele este triunghiul mortal al fotbalului Romanesc. Pe vremuri fotbalistii citeau carti faceau rebusuri ascultau muzica adevarata si unii chiar erau filatelisti. Asta este DIFERENTA.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează