INTERNATIONAL  »  EURO 2024  »  POLONIA

Robert Lewandowski, în mijlocul unui scandal de proporții: „A aruncat o bombă atomică în vestiar pentru a-l distruge de tot”

Robert Lewandowski, în mijlocul unui scandal de proporții. Foto: Instagram
Robert Lewandowski, în mijlocul unui scandal de proporții. Foto: Instagram

Articol de - Publicat marti, 19 septembrie 2023 13:16 / Actualizat marti, 19 septembrie 2023 13:23

Atmosferă incendiară la naționala Poloniei. Sunt dezbateri pentru a-i retrage banderola de căpitan lui Robert Lewandowski (35 de ani), atacantul de la FC Barcelona criticându-și deschis colegii și reproșându-le lipsa de personalitate și caracter.

Într-o grupă aparent ușoară, cu Albania, Cehia, Moldova și Feroe, Polonia se chinuie cumplit în preliminariile CE. Locul 4, cu doar 6 puncte și trei înfrângeri în cinci meciuri, 1-3 cu Cehia, 2-3 cu Moldova și 0-2 cu Albania, ar putea rata Europenele de anul viitor.

Șocat de Istvan Kovacs, Gigi Becali face acuzații grave: „Eu așa cred!” + Finanțatorul de la FCSB îi pune o întrebare lui Vassaras
REACȚIE
Șocat de Istvan Kovacs, Gigi Becali face acuzații grave: „Eu așa cred!” + Finanțatorul de la FCSB îi pune o întrebare lui Vassaras

Chiar dacă selecționerul Fernando Santos a fost demis, conflictul intern rămâne, atmosfera e incendiară. Nici jucătorii nu se mai înțeleg între ei, se critică direct, în presă, iar unul dintre cei arătați cu degetul e chiar Robert Lewandowski, cel mai bun jucător, căruia mulți ar vrea să i se retragă banderola de căpitan, dezvăluie Przeglad Sportowy Onet.

Robert Lewandowski și-a acuzat un coechipier din națională că minte

Lewandowski, 35 de ani, recordmanul de selecții (144) și golgheterul all-time al Poloniei (81), care a înscris doar de trei ori în actuala campanie (o dată cu Moldova și „dublă” cu Feroe), a reaprins scandalul bonusurilor de la națională, și-a acuzat un coleg că minte (portarul Lukasz Skorupski) și le-a reproșat coechipierilor lipsa de personalitate și caracter după ultimele partide în interviul pentru site-ul Meczyki.pl și postul TV Eleven Sports.

Artur Wichniarek, ex-internațional, a declarat că atacantul Barcelonei „a aruncat o bombă atomică în vestiar pentru a-l distruge complet”.

Zbigniew Boniek l-a apărat pe Robert Lewandowski

O legendă a fotbalului polonez, Zbigniew Boniek, l-a apărat pe veteran: „Timp de nouă ani, cât am fost președintele federației, am crezut că Lewandowski e o problemă pentru adversari, nu pentru noi. Situația se transformă rapid. 

Știm că în țara noastră oamenii de succes sunt respectați cât timp sunt în vârf. O scurtă perioadă mai slabă și s-a terminat. Tot ce e legat de ei ne ofensează. Ăsta e iadul polonez”.

Robert Lewandowski, în mijlocul unui scandal de proporții: „A aruncat o bombă atomică în vestiar pentru a-l distruge de tot”
Zbigniew Boniek, legendă a fotbalului polonez. Foto: Imago Images

Robert Lewandowski, în mijlocul unui scandal de proporții

Alt fost internațional, Marek Kozminski, a declarat la Przegląd Sportowy Onet: „Ceea ce se întâmplă e un mare mister. Acesta este jucătorul pe care l-am forțat să devină căpitan, cel ce are grijă și de toate problemele noastre din afara terenului. Un jucător extraordinar care ia în spate toate păcatele, nu doar pe ale lui”.

A atras atenția că „Robert a obosit de atâtea critici, de atâtea întrebări la care trebuie să răspundă. Am fost îngrozit de ceea ce a spus, indicând că se gândește să nu mai joace pentru Polonia. Nu e vorba de o afecțiune fizică, ci de una psihică. Lewandowski nu se mai bucură de prezența sa la națională”. 

Citește și:

Rotaru a găsit antrenor după plecarea bruscă a lui Reghecampf

Neymar, la un pas de eliminare în meciul din Liga Campionilor Asiei! Atacantul lui Al Hilal și-a atacat furios adversarul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
gigimarga2
gigimarga2  •  19 Septembrie 2023, 18:15

Ăia Boniek, noi Burleanu. E bine ca începe tot cu B

Vezi toate comentariile (1)
Comentează