INTERNATIONAL  »  EURO 2024  »  TRAGEREA LA SORȚI

UEFA ia măsuri, după farsa cu gemete de la tragerea la sorți a grupelor EURO 2024

Tragerea la sorți pentru EURO 2024 // foto: Imago Images
Tragerea la sorți pentru EURO 2024 // foto: Imago Images

Articol de - Publicat duminica, 03 decembrie 2023 19:30 / Actualizat duminica, 03 decembrie 2023 19:58

UEFA a lansat o investigație asupra momentelor stânjenitoare de la tragerea la sorți pentru grupele Campionatului European din 2024. Pe parcursul evenimentului, un vlogger a declanșat în repetate rânduri o înregistrare cu gemete de natură sexuală, care au putut fi auzite pe transmisiunea live.

Sâmbătă, în cadrul tragerii la sorți de la Hamburg, a fost stabilită configurația grupelor pentru următorul mare turneu din fotbalul internațional, Campionatul European din 2024.

Deși greu de crezut, pentru mai multe momente, extragerea în sine a trecut în plan secundar, atenția tuturor fiind acaparată de gemetele de natură sexuală care se auzeau în sala Elbphilharmonie din Hamburg.

Scandal monstruos la o echipă din România! » Jucătorii l-au „băgat în ședință” pe antrenor chiar în vestiar după meci și i-au adus acuzații incredibile!
CHINDIA
Scandal monstruos la o echipă din România! » Jucătorii l-au „băgat în ședință” pe antrenor chiar în vestiar după meci și i-au adus acuzații incredibile!

UEFA a deschis o anchetă, după gemetele de natură sexuală de la tragerea la sorți

Farsa a fost revendicată de un youtuber, Daniel Jarvis, cunoscut drept Jarvo69 în mediul online, și nu va rămâne fără urmări.

UEFA a anunțat că a deschis o investigație asupra celor întâmplate, conform Mundo Deportivo. La câteva ore după tragerea la sorți, Daniel Jarvis a scris pe Instagram: „Da, eu am făcut farsa de la tragerea la sorți pentru EURO”.

El a declanșat sunetele respective prin apelarea unui telefon pe care-l ascunsese în studioul televiziunii britanice BBC, cea care a realizat transmisiunea evenimentului.

VIDEO. Edi Iordănescu, prima reacție după aflarea grupei: „Românii să vină alături de noi!”

Mai multe știri de actualitate:

Programul complet de la Euro 2024 » Când și unde se joacă cele mai tari meciuri din Germania + cine transmite turneul la TV în România

„Thiller” cu 7 goluri, 4 absolut fabuloase! Condusă pe Anfield, Liverpool a întors spectaculos în numai două minute

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (5)
CiprianBirtea_84
CiprianBirtea_84  •  03 Decembrie 2023, 22:49

Nu e adevărat ceea ce zice articolul pentru că telefonul care a sunat nu era în studioul BBC ci în sala de la Hamburg unde a avut loc tragerea la sorți.

Tzunnny
Tzunnny  •  03 Decembrie 2023, 21:38
Postat de Str82HeIL pe 03 Decembrie 2023, 21:16

O ancheta cum ajung mondialurile sa se joace pe la arabi nu vor sa faca?

Bine punctat... ce le aduce mormane de bani nu se investigheaza, desi unii ar zice ca tine de FIFA... este aceeasi mizerie, mafie.

nicolaeigrecu
nicolaeigrecu  •  03 Decembrie 2023, 21:36

O să ajungă și europeanurile pe acolo

Vezi toate comentariile (5)
Comentează