INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - TWENTE 0-1

50.000 plus două milioane! » Steliştii au avut o audienţă incredibilă la meciul cu Twente

Brandan şi ceilalţi stelişti conduc detaşat la capitolul
Brandan şi ceilalţi stelişti conduc detaşat la capitolul "echipa cu cei mai mulţi fani din România"

Articol de - Publicat sambata, 18 februarie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 17 februarie 2012 21:18

Steaua-Twente a produs cea mai mare audienţă făcută de un meci disputat de roş-albaştri în această stagiune din Europa League.

Duelurile Stelei cu Steve McClaren ţin oamenii în faţa televizoarelor. Middlesbrough-Steaua, din 2006, a înregistrat cea mai mare cotă de piaţă a unui eveniment din istoria măsurată a televiziunii în România: 65,8%! E, procentual, numărul televizoarelor date pe meci din totalul celor aflate în funcţiune în intervalul cît a durat partida. Meciul care a eliminat-o pe Steaua în semifinalele Cupei UEFA, transmis de TVR1, a făcut şi un rating uriaş, 33,8, deci a strîns peste 3,8 milioane de telespectatori.

McClaren s-a întors în calea roş-albaştrilor după aproape şase ani, cu Twente, şi disputa de pe ProTV a obţinut 18,9 puncte de rating, aşadar peste două milioane de telespectatori. Şi share 42 la sută, ceea ce înseamnă că aproape jumătate dintre televizoarele care au mers joi seara, cît a durat meciul, au stat pe ProTV. Audienţa e dublă faţă de fiecare dintre jocurile din "dubla" cu Maccabi Haifa, două meciuri care au conţinut în total 11 goluri! A fost 5-0 pentru israelieni în tur şi 4-2 pentru Tănase şi ai lui pe Naţional Arena.

12 milioane de telespectatori au adunat, în total, cele 9 partide pe care Steaua le-a disputat în acest sezon din Europa League. Toate au fost transmise de ProTV

12,8 a fost audienţa meciului Steaua - AEK Larnaca (3-1), al doilea clasat în acest sezon european în topul audienţelor, dar cu 6,1 puncte sub meciul cu Twente

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

"Rivali, nu deschideţi şampaniile!"

Secundul Stelei, Edi Iordănescu, crede că roş-albaştrii mai pot spera la calificare, joia viitoare, de la 20:00, la Enschede. "Am pierdut un joc în urma unei execuţii de excepţie. S-a simţit în unele momemnte diferenţa de ritm venită în urma lipsei de jocuri din partea noastră. Calificarea nu s-a jucat, aşa că românii care nu au ţinut cu Steaua să nu deschidă încă şampania!", a scris Iordănescu pe pagina sa de Facebook.

"La Steaua, trage un singur bou!" :)
Patronul Vasluiului, Adrian Porumboiu, spune că nu s-ar implica niciodată la Steaua alături de Gigi Becali. "Nu se pune problema ca eu să conduc vreodată împreună cu Gigi Becali. Sînt căruţe care nu pot fi trase decît de un singur cal sau de un singur bou. La volan nu poate sta decît unu, nu e loc pentru doi!", a spus Porumboiu la Radio GSP.

Azi, amical cu Juventus
Steliştii au avut doar o zi de pauză după partida cu Twente de joi seară. Azi, de la ora 12:00, la Mogoşoaia, roş-albaştrii vor susţine un meci de verificare contra divizionarei secunde Juventus Bucureşti. Ilie Stan îşi doreşte ca în acest amical să folosească mai mulţi jucători care nu au evoluat contra olandezilor, dar şi pe Latovlevici, fundaşul stînga avînd mari şanse să revină titular în returul de la Twente, de joia viitoare.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (15)
cris4co
cris4co  •  18 Februarie 2012, 12:24

si inca ceva...2.000.000+50.000+2.050.000 Nu 2.500.000 iar astia au fost doar din Bucuresti ca restu tarii e in pana de curent..asa ca e o catastrofa!

cris4co
cris4co  •  18 Februarie 2012, 12:25

pai si eu m-am uitat la TV sa vad cum va da Twente ARIPI iar pe siteul GSP mi-am batut joc de voi toata noaptea...

mihai7676
mihai7676  •  18 Februarie 2012, 11:56
Postat de neil_10 pe 18 Februarie 2012, 10:02

50.000 plus două milioane! » de prosti... sunt fericit ca nu am fost printre astia decat un sfert de ora la inceput... cand am vazut "jocul" perferct al berbecutilor... m-am dus altundeva... tactica zero... nu tu pase utile... numai m\bubuite... adica 50000 de ffraeeri in tribune care au platit bilet pentru un meci de fotbal nu pentru circ cu mingea... despre milioanele alea de spectatori... ei cred ca daca sunt fani steluta sunt si ei buni ca steaua86... taticule... ASTA SEAMANA CU INTELECTUALITATEA DIN ROMANIA ... ADICA DE CARTON (a se citi DIPLOME DE CARTON) RUSINE CLUBULUI STEAUA!

rusine cui galatene? vad ca ti-e rusine sa afisezi emblema clubului, de ce? voi sunteti aia cu corpul de balerini de anul trecut? rezultatele s-au vazut in grupe....zero pe linie....panaramele dracului, mai aveti tupeu sa deschideti gura?

Vezi toate comentariile (15)
Comentează
Close