INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - TRNAVA, AZI, ORA 20:45, ÎN DIRECT PE ANTENA 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

7.000 de bilete într-o zi! » Fanii au luat ieri cu asalt casele de bilete. Diseară e Steaua - Trnava (20:45, Antena 1)

Meciul cu Trnava ar putea fi urmărit de peste 15.000 de stelişti
Meciul cu Trnava ar putea fi urmărit de peste 15.000 de stelişti

Articol de GSP - Publicat joi, 02 august 2012 00:00 / Actualizat joi, 02 august 2012 08:42

Suporterii Stelei au ascultat apelul jucătorilor şi al lui Laurenţiu Reghecampf şi şi-au achiziţionat în numai 8 ore mai multe tichete decît în primele patru zile la un loc.

Roş-albaştrii încep să zîmbească. Îngrijoraţi din cauza numărului mic de tichete vîndute pînă marţi, jucătorii şi Laurenţiu Reghecampf au făcut apel la fani să vină la meciul din această seară cu Trnava.

Rugămintea steliştilor a fost bine recepţionată de propriii fani, care ieri au venit la casele de bilete de la Arena Naţională pentru a-şi achiziţiona tichete. Şi nu au fost puţini. Dacă în primele patru zile, atunci cînd biletele s-au găsit doar în Ghencea, se vînduseră doar 3.500 de tichete, ieri, în doar 8 ore, 7.000 de tichete au fost epuizate.

În total, aproape 11.000 de oameni şi-au achiziţionat un bilet de intrare la confruntarea cu slovacii de la Trnava, dar oficialii stelişti speră ca la meci să aibă minimum 20.000 de spectatori. "Sînt sigur că oamenii vor veni la meci şi se ştie faptul că cele mai multe bilete se vînd în ziua jocului!", a spus un oficial din Ghencea. Tocmai de aceea, casele de bilete de la Arena Naţională vor fi deschise astăzi pînă la ora jocului.

250.000 de euro ar putea încasa clubul din Ghencea dacă la meciul cu Spartak Trnava se vor vinde 20.000 de bilete

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

"Mi-am ascuns schemele de Ana!"
Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan au avut un dialog savuros la Fanatik Show despre partida dintre Steaua şi U Cluj, de duminică. "Mi-am ascuns toate schemele de Ana. Ce să ne spionăm? Avem metodele noastre să aflăm lucruri despre U Cluj. Nu trebuie să facem mare spectacol din acest meci, chiar dacă postura în care ne aflăm e una inedită. Nu o să o sun în ziua meciului să aflu echipa, dar altfel de ce să nu vorbim? Doar e soţia mea!", a explicat tehnicianul roş-albaştrilor.

Steaua s-a mutat la Mogoşoaia
Comitetul Executiv al FRF a aprobat ieri mutarea sediului clubului Steaua de la palatul lui Gigi Becali din Aleea Alexandru în comuna Mogoşoaia. Astfel, roş-albaştrii vor să demonstreze că Becali nu mai are nici o legătură cu Steaua şi să scape de amenzile pe care clubul le-ar putea primi în cazul unor declaraţii ale patronului contra altor persoane din fotbal.

Dumitraş, Pintilii şi Rocha pot debuta în Europa
Din echipa pe care Laurenţiu Reghecampf ar putea să o trimită pe teren contra lui Spartak Trnava ar putea face parte şi trei debutanţi: Dumitraş, Pintilii şi brazilianul Adi Rocha. Toţi trei au fost achiziţionaţi în această vară. "Eu am mai jucat în Bundesliga, dar niciodată în cupe europene. Nu se poate spune că am emoţii, dar sînt sigur că e un sentiment extraordinar să joci în cupele europene!", a declarat vîrful sud-american.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (139)
sergiu47
sergiu47  •  02 August 2012, 21:44

Cate meciuri mai trebuie sa ne mai piarda Tatarusanu, pt. care orice sut pe poarta e gol ? Renunt sa ma mai uit la meciurile Stelei cat timp joaca fara portar. Ce sa-mi mai fac nervi din cauza lui Becali, ce-l tine cu dintii in echipa, ca a dat ca prostul un milion de euro pe efeminatul asta.Becali are tot dreptul sa-si bata joc de banii lui dar asta nu inseamna sa-mi toc nervii eu, asa pe gratis,doar deoarece Becali nu intelege de ani de zile ca nu se poate juca fara portar.Pe M.Costea a dat 1,5 milioane si nu vrea sa-l vanda ,la pereche" cu Tatarusanu, pe 10000- 30000 euro, in B.Fara inca 2-3 goluri luate azi iubirea lui Becali pt "frumuselu" nu se va stinge.Celor 2, pupici

the_rite
the_rite  •  02 August 2012, 13:17

Hai Dario!! Bonetti.....

the_rite
the_rite  •  02 August 2012, 13:16
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Oricum stele.... istii taie frunza la caini toata ziua! Fara ei Romania ar fi fost departe!!

Vezi toate comentariile (139)
Comentează