INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA ÎN EUROPA LEAGUE!

ADVERSAR STEAUA » Neşu revine în Ghencea, dar la Utrecht

Articol de - Publicat sambata, 28 august 2010 00:00

Orădeanul va evolua cu FC Utrecht împotriva echipei care l-a lansat în fotbalul mare.

Şapte ani, între 2001 şi 2008, Mihăiţă Neşu a îmbrăcat tricoul roş-albastru. Acum se va întoarce în Ghencea ca adversar, cu FC Utrecht, echipă care a plecat în noul sezon din Olanda cu două victorii şi o înfrîngere, suferită în faţa lui Feyenoord, iar în Europa League a făcut senzaţie prin eliminarea lui Celtic: 4-0 după 0-2 în prima manşă a play-offului.

Steaua trebuie să fie foarte atentă la atacantul Wolfswinkel, omul returului cu scoţienii, partidă în care a reuşit o "triplă". Titular la naţionala Under 19 a Olandei, el are deja 7 goluri în 6 meciuri disputate în preliminariile Europa League şi e văzut drept noul Roy Makaay al Olandei datorită eficacităţii sale.

Echipa-tip
Worm - Cornelisse, Schut, Wuytens, Neşu - Asare, Silberbauer, Lensky, Duplan - Van Wolfswinkl, Mertens
Antrenor: Ton du Chatinier

Spionul Iovan despre Utrecht: "Au prins meciul vieţii!"
Secundul "naţionalei", Ştefan Iovan, a văzut din tribune succesul olandezilor în faţa lui Celtic, 4-0

- Domnule Iovan, cum caracterizaţi jocul lui Utrecht?
- În faţa lui Celtic au prins o zi de excepţie. Nu le-au dat nici o şansă scoţienilor, scorul putea fi uşor 7, 8-0 pentru Utrecht. Am vorbit cu Neşu după meci şi mi-a spus că ăsta e cel mai bun meci din istoria clubului.

- Sînt ei un pericol pentru Steaua?
- Ambele echipe au şanse egale, însă un lucru e sigur, Steaua e peste Celtic. Întreaga grupă e una echilibrată. Utrecht e bine organizată, joacă 4-4-2 sau 4-1-4-1, are o apărare foarte bună, mai ales cei doi fundaşi centrali. În plus, mijlocaşii recuperează multe baloane, iar pe benzi, francezul Duplan şi belgianul Mertens fac ravagii cu viteza lor. În atac, puştiul van Wolfswinkel e un adevărat pericol, a reuşit un hattrick cu Celtic.

- Neşu cum a jucat?
- Mihăiţă a făcut un meci foarte bun, a stat bine în apărare, a contribuit şi pe faza de atac, însă nu aşa de mult ca şi Cornelisse, un fundaş lateral foarte ofensiv şi cu personalitate puternică.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
me__
me__  •  28 August 2010, 10:30

vor face scor si cu steaua..va inscrie si nesu numai asa in ciuda lor :))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează