INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  VILLARREAL - STEAUA 2-1

Aici a fost cheia meciului Villarreal - Steaua » 5 fotbaliști decisivi au jucat lamentabil » Cum arată notele partidei

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 decembrie 2016 08:29

Steaua a pierdut meciul cu Villarreal, 1-2, și a ratat calificarea în primăvara europeană, clasându-se pe locul 4 în grupa L.

Echipa lui Reghe a avut un joc modest, mai ales în prima parte, și nu a reușit să aibă multe ocazii periculoase la poarta lui Asenjo.

Ofensiva Stelei a dezamăgit din nou, iar Enache, Boldrin, De Amorim și Golubovici au fost cei mai slabi jucători de pe teren, primind nota 4 din partea Gazetei Sporturilor.  Nici Adi Popa, folosit ca atacant în prima repriză, nu a avut un joc bun, primind nota 5.

Momcilovici, Toșca și Achim, marcatorul golului, au fost cei mai buni steliști, primind nota 7.

note

2

CLASAMENT

1. Osmanlispor 10p
2. Villarreal 9p
3. FC Zurich 6p
4. Steaua 6p

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (26)
blatistu49
blatistu49  •  09 Decembrie 2016, 14:08

Multumiri Villareal ca ati fost domni cu neputinciosi si nu ati pus mintea cu ei era umilinta sa marcati la fiecare ocazie

blatistu49
blatistu49  •  09 Decembrie 2016, 14:05
Postat de Calin Francu pe 09 Decembrie 2016, 11:25

Bourceanu a fost cel mai bun a jucat impecabil aseara e cea mai mare prostie sa-l lasi sa plece. El si achim au facut legea la mijloc a doua repriza si Moncilovici a jucat bine. Ceilalti au jucat cu fluctuati iar deamorim si boldrin nu fac faza defensiva la primul gol deamorim dormea. Asta e cind nu ai atacanti de clasa marcatori poate sa alerge Bourceanu pina crapa ca tot degeaba.

baaa cei mai domn au fost cei de la Villareal care au mimat scenaruil cuFCSB ul era umilinta mare pe bune frate breeeee

145746502561454
Ion Popa  •  09 Decembrie 2016, 12:46

voi chiar credeati ca steaua poate sa dea 2 goluri ....hai sa fim seriosi doar din intamplare si din nou doar fotbalistii sant de vina cel ce ia debusolat total nu mai ia si duminica 3 de la astra poate aud de la patron ca zice ceva si la adresa lui reghe nea gigi poti sa te uiti la toate comentariile mele am spuso si o spun adu toata spuma de unde vrei mata si steaua tot asa va juca nu se vede nicio relatie de joc n-a avut timp pai cand are cand so termina campionatul si ceve interesant la steaua se angajeaza si hamali reghe a spuso ve4zi tudorie ia salariu ptr. carat bagaje el cand juca era mai bun?

Vezi toate comentariile (26)
Comentează