INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ASTRA - AUSTRIA VIENA, AZI, 20:00, GSP.RO, DOLCE 1

Alibec, da. Almer, nu! Șumudică se va putea baza diseară pe Denis, în timp ce austriecii și-au pierdut portarul titular

Articol de - Publicat joi, 15 septembrie 2016 00:00

Veste excelentă pentru Marius Șumudică: Denis Alibec va începe ca titular meciul de astă-seară, deși vârful de 25 de ani nu s-a pregătit la capacitate maximă în ultimele zile.

Alibec s-a lovit la picior în derby-ul cu Steaua, de duminică, și nu a fost capabil să execute antrenamente la intensitate maximă.

Alt motiv de bucurie giurgiuveni este faptul că cei de la Austria Viena nu se vor putea baza pe unul dintre cei mai importanți jucători din lot. Portarul Robert Almer, 32 de ani, este căpitanul echipei, dar și omul numărul 1 în naționala Austriei. Almer nici nu a făcut deplasarea în România din cauza unei probleme la aductori. El se va întoarce la antrenamente, cel mai probabil, la sfârșitul acestei săptămâni.

În locul lui Almer, tehnicianul austriecilor îl va trimite între buturi pe Osman Hadzikici, un goalkeeper de doar 20 de ani fără o mare experiență în meciurile tari.

Se vede în "primăvară"

Șumudică crede că jucătorii săi au o șansă foarte mare de a ajunge în primăvara europeană. "E foarte posibil să ne calificăm, pentru că Austria Viena şi Plzen sunt de valoare apropiată cu noi, iar pe cei de la Roma nu ştiu cât îi interesează competiţia. Am avut şi noroc să ajungem aici, dar să scoţi West Ham doi ani la rând nu e o întâmplare", a spus "principalul" dunărenilor la Digi.

30 de leie prețul unui bilet la tribuna a II-a și 60 de lei pentru tribuna I la meciul cu Austria Viena, care se va disputa pe Arena Națională din București

3.25e cota oferită de casele de pariuri pentru ca Alibec să marcheze contra Austriei Viena

"Denis va fi pe teren și ne va ajuta. Avem nevoie de Alibec de anul trecut! "
Marius Șumudică, antrenor Astra

caseta astra

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează