INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  DINAMO - ATHLETIC BILBAO 1-1

Antrenorul lui Bilbao după 1-1 cu Dinamo: "Rezultatul e corect! A contat că s-a anulat golul lui Nemec"

Articol de GSP - Publicat joi, 27 iulie 2017 23:29

Jose Angel Ziganda, antrenorul lui Athletic Bilbao, a vorbit despre meciul cu Dinamo, 1-1, din turul III al preliminariilor Europa League, şi a spus că rezultatul a fost unul corect.

"Mereu vom ieşi pe teren cu o mentalitatea de a câştiga. Azi nu am putut. Nu trebuie să găsim scuze. Cred că rezultatul este corect.

Ştim că sunt două meciuri pe care trebuie să le tratăm cu o mentalitate bună. Am venit cu dorinţa de câştiga. Vom încerca s-o facem pe San Mames. Este adevărat că golul anulat al lui Dinamo a fost important. Trebuie să câştigăm următorul meci, să începem ca azi şi să profităm de ocazii pentru a marca.

Am jucat bine până la gol. După aceea am avut 5 minute mai slabe. Nu am mai jucat ca în prima repriză, când am controlat jocul. După golul lor, dinamoviştii s-au animat. Publicul i-a împins mult. Ei au pus presiune, dar şi noi am avut ocazii. Din punctul meu de vedere, am făcut un meci bun. Echipa a avut un comportament bun. Dar trebuie să îmbunătăţim anumite lucruri.

Nu cred că rivalii ne-au fost superiori fizic. Cu acoperişul tras, am avut un nivel fizic bun", a spus Ziganda potrivit Mundo Deportivo.

Citeşte şi: Dinamo - Athletic Bilbao » FOTO Gol anulat eronat? Nemec ar fi putut face 2-1, dar reușita nu a fost validată

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
red_dog_fe
red_dog_fe  •  28 Iulie 2017, 07:24
Postat de pantokrator pe 28 Iulie 2017, 03:59

Suntem mândri de voi !!!

Si de viktoria plzen nu esti mandru? *** cu cas la gura ce esti!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

pantokrator
pantokrator  •  28 Iulie 2017, 03:59

Suntem mândri de voi !!!

694996327277929
I. Dumitru Enache  •  28 Iulie 2017, 03:59

Mai nebunilor ! Face-ti antrenament de tras la poarta. Ati tras numai in plopi.Mi-ati spart geamurile de la balcon si eu stau la etajul 14. O mare greseala o are "Contra". Trebuia sa joace nu cu 9 jucatori straini ci cu toata gasca de 14 .CFR-ul a inteles si joaca numai cu straini. Am observat ca si oltenii sau orientat. Maine-poimaine nationala o sa joace numai cu straini (de fotbal) aflati in Comitetul Executiv ai FRF-ului

Vezi toate comentariile (5)
Comentează