INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  PLAY-OFF EUROPA LEAGUE

Antrenorul şi jucătorii de la Harkov se tem de Dinamo: "Buni, dar schimbă des echipa"

Sezonul trecut, Metalist a ajuns pînă în
Sezonul trecut, Metalist a ajuns pînă în "sferturile" Europa League, fiind eliminată de Sporting Lisabona (1-1, 1-2)

Articol de - Publicat duminica, 12 august 2012 00:00 / Actualizat luni, 13 august 2012 00:25

Ucrainenii au fost dezamăgiţi de tragerea la sorţi. "Nu se putea mai rău, Dinamo era cel mai greu adversar posibil. Nu ştiu prea multe despre ei", a punctat antrenorul Miron Markevici.

Coşmarul lui Dinamo de anul trecut, atacantul Pavlo Rebenok, venit chiar de la fosta adversară Vorskla, a declarat că "Metalist are prima şansă, însă românii sînt puternici în atac". Sîrbul Obradovici i-a "înţepat" pe roş-albi. "Va fi o provocare, ştiu că schimbă des echipa de la an la an, aşa că suferă la omogenitate", a menţionat mijlocaşul.

Cei de la Harkov nu au uitat nici de fani. "Vom juca la Bucureşti în faţa a peste 50.000 de dinamovişti?! Nu ne e teamă. După experienţele din anii trecuţi contra suporterilor turci, nu ne temem de nimic", a punctat mijlocaşul brazilian Edmar.

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Munteanu explică la Recurs cît de greu e să joci cu Barca
Astă-seară, la 23:15, Cătălin Munteanu vine la Recursul Etapei pentru a spune cum s-a văzut şi s-a simţit de pe gazon superamicalul cu Barcelona. Alături de realizatorul Ovidiu Ioaniţoaia, în studioul GSP TV vor mai veni căpitanul Rapidului, Daniel Pancu, şi stoperul Petrolului, George Galamaz. Pune-le celor trei invitaţi întrebări pe www.recursul.ro şi poţi cîştiga tricouri cu Dinamo, Rapid şi Petrolul!

Elvis "cîntă" la Chiajna

Atacantul nigerian Elvis Onyema Ogude, care a fost în probe timp de o săptămînă în Ştefan cel Mare, dar nu l-a convins pe Bonetti, ar putea rămîne să joace în Liga 1. Fotbalistul de 25 de ani se află de două zile la antrenamentele Concordiei Chiajna, a fost utilizat într-o partidă de verificare, iar antrenorul Ilie Stan îl vrea la echipă. Dacă Elvis şi conducerea Concordiei se vor înţelege asupra salariului, se va semna un contract pe un sezon.

A renunţat la 15.000 euro
În sfîrşit, Georgian Păun a reuşit să scape de Dinamo! Fotbalistul de 26 de ani a mers ieri la sediul clubului din Ştefan cel Mare şi şi-a reziliat acordul cu roş-albii. Păun, care mai avea un an de contract, a renunţat la salariile pe ultimele trei luni, adică 15.000 de euro, pentru a deveni jucător liber. "Bine că am plecat, acum vreau să îmi găsesc echipă şi să demonstrez că am valoare", a spus Păun.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
dol
dol  •  14 August 2012, 15:42
Postat de dog_one pe 13 August 2012, 17:06

daca jucam cum am facut-o cu barca avem sanse.

dar cu mai mult curaj

dog_one
dog_one  •  13 August 2012, 17:06

daca jucam cum am facut-o cu barca avem sanse.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează