INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ASTRA - SLOVAN LIBEREC, AZI, 19:00, LIVETEXT PE GSP.RO

Astra o înfruntă astăzi, de la ora 19:00, pe Slovan Liberec: "De cînd aştept meciul ăsta!"

Articol de - Publicat joi, 31 iulie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 30 iulie 2014 22:47

Isăilă e rezervat înaintea duelului cu cehii, "şansele sînt 50-50", dar e fericit că elevii săi îşi vor măsura forţele cu o echipă tare a continentului


Giurgiuvenii sînt favoriţi la calificare în viziunea bookmakerilor, dar Daniel Isăilă nu îşi ia avînt şi consideră că adversarii au şanse egale pentru a merge mai departe. "Este un meci pe care l-am aşteptat de mult timp. Este încununarea unui an de muncă. Aşteptam cu nerăbdare un asemenea joc împotriva unei formaţii tari şi, ca să putem spera la calificare, trebuie să dăm tot ce avem mai bun din noi. Şansele sînt de 50-50, însă mizez pe ambiţia mea şi a băieţilor mei de a face performanţă şi de a aduce rezultate importante clubului nostru", a declarat antrenorul de 42 de ani.

Isăilă se teme în primul rînd de experienţa superioară a cehilor: "Slovan este o echipă rodată în cupele europene, sper ca noi să putem compensa cu ambiţie. Dacă stadionul va fi plin, vom deveni şi mai puternici".

"Eu am amintiri foarte frumoase de la Liberec, de cînd am produs acea minune cu Dinamo, cînd am întors de la 0-3. Sper să trăiesc momente similare şi cu Astra"
Laurenţiu Rus, fundaş Astra

Dispar fanii "pictaţi"
Giurgiuvenii vor inaugura astăzi o nouă peluză, construită în această vară. Această porţiune a stadionului "Marin Anastasovici" a devenit celebră după ce oficialii clubului au ales să instaleze acolo un panou imens pe care erau desenaţi suporteri ai Astrei.

Cazul "Alibec - Pecanha" s-a evaporat!
Cu o zi înaintea partidelor din Europa League, "astralii" şi petroliştii au scăpat de grija pierderii punctelor cîştigate pe teren la Chiajna, 2-0, respectiv la Braşov, 1-0, în prima rundă din Liga 1. Respectivele emoţii proveneau din faptul că Alibec şi Pecanha ar fi fost folosiţi în stare de suspendare, după eliminări suferite în sezonul precedent. Cum şefii Chiajnei au anunţat că nu depun contestaţie, aşteptînd ca LPF să se autosesizeze, iar "stegarii" şi-au retras memoriul, cazul a fost clasat!


1,71 este cota ca ambele echipe să marcheze diseară

3,10
este cota pentru o victorie la 0 a Astrei

3,42
este cota pentru o victorie la minimum două goluri diferenţă a Astrei

5,70
este cota ca Astra să cîştige ambele reprize

628333-caseta-astra.jpg

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (38)
sola
sola  •  31 Iulie 2014, 20:27

meciul este trasmis pe interagro tv!!!!!

belzebut1683
belzebut1683  •  31 Iulie 2014, 19:59
Postat de mplttev pe 31 Iulie 2014, 19:46

Succes Astra.

Succes Astra,Petrolul,CFR si Steaua!

mplttev
mplttev  •  31 Iulie 2014, 19:46

Succes Astra.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează