INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  RAPID - PSV 1-3

Aţi dat tunul la pariuri dacă aţi mizat pe Alexa! :)

Alexa a marcat aseară primul gol reuşit de un român pe National Arena
Alexa a marcat aseară primul gol reuşit de un român pe National Arena

Articol de , - Publicat vineri, 30 septembrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 30 septembrie 2011 00:28

Cei care au avut inspiraţia să mizeze că Alexa va înscrie primul gol românesc pe Naţional Arena au cîştigat de 11 ori suma pariată

Minutul 28. Pancu a prelungit mingea venită din cornerul bătut de Roman şi Dan Alexa, liber în 4 metri, a plasat cu capul, deschizînd scorul cu PSV. Aceasta a fost faza care l-a înscris pe fostul timişorean în istorie drept primul marcator român pe Arena Naţională. Cum Pancu era, dintre rapidişti, favoritul cotelor la agenţiile de pariuri, reuşita lui Alexa i-a îmbogăţit pe cei care şi-au pus banii pe el: "închizătorul" avea cota 11.00 să realizeze golul istoric!

Cel ce a celebrat printre primii reuşita a fost Cristi Săpunaru, care a ţinut pumnii echipei sale de suflet din faţa televizorului. Fundaşul dreapta al lui FC Porto şi-a manifestat bucuria după gol printr-un mesaj euforic postat pe contul personal de Facebook.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
unurt1
unurt1  •  30 Septembrie 2011, 13:54

Ziaristilor de facebook! Iar v-ati luat teapa, ala nu e contul real al lui Sapu, e un baiat care si-a pus numele lui Sapu la username. Ce bine e sa fii ziarist in ziua de azi...toata ziua pe facebook si gata articolul! Ar trebui sa dati salariile celor care au stat afara din stadion aseara !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează