INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FC ZURICH - FC VASLUI, AZI, 22.05, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Avertismentul lui Hizo: "Va fi mai greu decît la meciul tur"

Hizo a prefaţat meciul Vasluiului cu Zurich.
Hizo a prefaţat meciul Vasluiului cu Zurich.

Articol de , - Publicat miercuri, 14 decembrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 13 decembrie 2011 23:08

Viorel Hizo aşteaptă un succes istoric la Zurich, dar crede că elveţienii nu se vor preda, chiar dacă nu mai au nici o şansă de calificare.

- Domnule Hizo, vedem Vasluiul în primăvară?
- Deocamdată sîntem în decembrie şi avem un meci foarte dificil cu Zurich. Trebuie să cîştigăm neapărat, vom face totul pentru calificare, vom lupta pînă la epuizare. Îi simt pe băieţi foarte motivaţi, mergem să obţinem o performanţă istorică.

- Veţi sta cu o ureche şi la Roma?
- Depindem numai de noi, atît. Dacă batem, ne calificăm indiferent de ce face Lazio. Sper însă ca Sporting să joace ca şi pînă acum şi să obţină măcar un punct.

- Contează că elveţienii nu mai au şanse să se califice?
- Am văzut că sîntem favoriţi la pariuri, dar noi trebuie să fim favoriţi pe teren. Zurich nu se va preda, chiar dacă e out din Europa, cred că va fi mai greu decît la meciul tur. Noi trebuie să facem unul dintre jocurile noastre bune şi rezultatul va veni.

-Wesley, Temwanjera şi Papp sînt suspendaţi...
-Sînt 3 jucători extrem de importanţi pentru noi şi cu siguranţă că ne vor lipsi. Pe lîngă ei mai avem şi alţi accidentaţi, iar Farkas va forţa pentru că nu avem soluţii acolo. Dar sper să reuşim şi fără cei 3, trebuie să credem în şansa noastră.

"Mă gîndesc la finala cu Zurich, nu la finala de la Bucureşti. Nu putem ajunge atît de departe, trebuie să fim realişti, să ne vedem valoarea. Nimeni nu spera în vară nici că vom ajunge pînă aici" (Viorel Hizo, antrenor FC Vaslui)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează