INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - SCHALKE, JOI, 22:05, PRO TV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Baciu crede în revenirea Stelei: "Sînt convins că va învinge pe Schalke cu 2-0"

Marius Baciu
Marius Baciu

Articol de - Publicat duminica, 11 septembrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 11 septembrie 2011 14:51

Partida de aseară de la Mediaş a fost urmărită din tribună şi de fostul căpitan al steliştilor,medieşeanul Marius Baciu.

În ciuda înfrîngerii categorice suferite de echipa pregătită de tehnicianul Ronny Levy, ex-stelistul este convins că gruparea din Ghencea va învinge Schalke în confruntarea de joi seara.

"Îmi pare rău pentru Steaua. Au jucat două echipe la care eu ţin şi mă bucur pentru Cristi Pustai. Steaua este o echipă bună, care pasează dar Mediaşul a profitat de greşelile ei. Eu nu vreau să iau apărarea jucătorilor, dar ştiu ce greu le este ca într-o zi să se antreneze la Mogoşoaia pe urmă la Buftea. Nu le este uşor, iar eu îi respect pentru efortul lor. Din cauză că nu au casă nu au nici linişte iar acest aspect se reflectă la fotbalişti.

Eu cred în spiritul de revenire al Stelei şi să nu uite că în urmă cu cîţiva ani, pe vremea cînd jucam în Ghencea,am pierdut 5-1 cu Bacău iar miercuri am învins Bruges cu 3-0. Eu sînt convins că vor învinge pe Schalke cu 2-0", a afirmat Baciu.

Steaua a pierdut aseară la Mediaş, scor 0-3, golurile fiind marcate de Thaer Bawab, din penalty, şi Cristi Bud, de două ori. "Roş-albaştrii" vor juca joi seară, pe stadionul "Dr. Constantin Rădulescu", cu începere de la ora 22:05, în direct pe PRO TV şi liveTEXT pe GSP.RO.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
vichy_vik
vichy_vik  •  11 Septembrie 2011, 23:42

Steaua 2-0 cu Schalke??=))oare cand??:)) U iei bataie de la astra si gaz metan si vrei sa batzi pa schalke....esti km idiot sincer:D.parerea mea k steaua o sa aiba soarta lu kioln din etapa 2 (5-1)=))

kenzo_k2001
kenzo_k2001  •  11 Septembrie 2011, 15:44

://liga.prosport.ro/echipa/steaua-spartura-pascani MULTUMESC PENTRU VOT

nubreed
nubreed  •  11 Septembrie 2011, 15:23

Respect Marius Baciu... Steaua altfel trateaza meciurile din Europa League ... asta e si problema

Vezi toate comentariile (5)
Comentează