INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - GRASSHOPPER 1-0

Bănel huiduit » "E vina lui Răzvan!"

Articol de - Publicat vineri, 20 august 2010 00:00

Nicoliţă a fost contestat de întreg stadionul, iar şefii Stelei pun evoluţia dezastruoasă a căpitanului pe seama conflictului dintre acesta şi selecţioner. Fanii au cerut încă din prima repriză înlocuirea lui Bănel.

Huiduit de un întreg stadion. Aşa a părăsit Bănel Nicoliţă terenul în minutul 67, cînd a fost schimbat de Mihai Răduţ. Cu capul în pămînt, căpitanul Stelei s-a băgat sub copertina băncii de rezerve şi s-a cufundat în scaun.

Steliştii îl arată cu degetul pe selecţionerul Răzvan Lucescu, cel care l-a schimbat după numai 12 minute pe Nicoliţă în partida amicală cu Turcia (0-2), reproşîndu-i ambele goluri. "Bănel e afectat de incidentul petrecut la echipa naţională, de asta cred că a avut o evoluţie mai slabă. Trebuie să-l ajutăm cu toţii, să-i dăm încredere, pentru că e un jucător important pentru Steaua", a spus preşedintele Duckadam.

Romeo Surdu, colegul de cameră al lui Bănel, a comentat reacţia publicului: "Îl simt afectat, nu înţeleg de ce este huiduit. El ştie ce are de făcut şi mereu dă totul pentru echipă. E căpitanul nostru şi merită respectat, sînt alături de el şi sînt convins că îi va trece cît mai repede!".

"Cred că a sosit momentul ca Bănel să fie lăsat să plece. Şi-a făcut datoria în Ghencea şi dacă va fi o ofertă bună pentru el şi pentru club, ar fi timpul să facă acest pas"
Bogdan Stancu, atacant Steaua

"Nu cred că Bănel este afectat, nu are de ce! Eram cu toţii concentraţi la joc, iar eu nu am auzit să-l fi huiduit. Nu părea supărat"
Mihai Răduţ, mijlocaş Steaua

Aplauze pentru Bicfalvi
După ce a lăudat jocul colectiv şi dăruirea roş-albaştrilor, Ilie Dumitrescu a şi criticat prestaţia defensivei: "Sînt nemulţumit că nu ne sincronizăm bine în apărare, ca şi cu Brăneşti. După pauză, am avut o ezitare în defensivă care ne putea costa. Bogdan Stancu a făcut diferenţa. Cînd sînt două echipe organizate, bine aşezate, o astfel de execuţie fabuloasă rupe echilibrul. Bicfalvi s-a descurcat perfect şi a fost cel mai important om de la mijlocul terenului". (Dan Udrea)

"E mai bine să nu fii prieten cu antrenorul"
Romeo Surdu a spus că e de acord cu Ilie Dumitrescu, care declarase că între tehnician şi jucători nu poate fi o relaţie de prietenie. "Cred că e mai bine ca antrenorul să fie mai distant faţă de noi, pentru că în momentul în care îţi devine prieten e mai greu. Ilie Dumitrescu e tipul de om care impune respect cînd intră în vestiar", a zis Surdu. (Andrei Crăiţoiu)

"Kapetanos a cerut schimbare pentru că are o problemă medicală. Sper să nu fie nimic grav, ci doar o alarmă sau cel mult o întindere. E un jucător vital pentru Steaua"
Ilie Dumitrescu, antrenor Steaua

"Am început bine la Steaua: două meciuri, două victorii. Sînt crescut în Ghencea, ştiu că lumea aşteaptă să cîştigi fiecare meci şi presiunea este mare"
Ilie Dumitrescu, antrenor Steaua

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (82)
star01
star01  •  20 August 2010, 14:38

@v1ad:da,a dat gol cu(pt) Real,dar v-a "bagat mortu' in casa " si voua in sfertul UEFA....succes Banele,oriunde vei juca in continuare!!!

icobescu
icobescu  •  20 August 2010, 14:38

sa pleceeee....nu razvan ii de vina , iar vreti sa faceti scantei , banel ii de vina pentru ca joaca f prost

danrapid
danrapid  •  20 August 2010, 14:14

BANEL e Banel:1meci bun si 4 proaste!Si pana la urma ce atata tamtam cu asta,A PLECAT RAUL DE LA MADRID asa ca daca pleaca Banel de la Steaua ce mare pierdere?

Vezi toate comentariile (82)
Comentează