INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  GENT - VIITORUL, JOI, 21:30, GSP.RO

Baza pe veterani » "Regele" a discutat ieri minute în șir cu "experimentații" lotului, Brandan și Filip

Articol de - Publicat joi, 28 iulie 2016 00:00

Aflați la prima deplasare europeană din istoria Viitorului, elevii lui Gică Hagi s-au antrenat, aseară, pe tărâm belgian.

În Gent, un oraș împânzit de biciclete, în care nu se resimte pericolul terorist care a învăluit, de luni bune, această zonă a Europei.

Încă de dimineață și continuând spre antrenament, Hagi s-a întreținut cu veteranii lotului, Pablo Brandan și Ioan Filip. Doi jucători cu experiență în cupele europene la Steaua, respectiv Oțelul, care vor cimenta linia de mijloc a echipei constănțene.

La Viitorul ar putea intra și un fotbalist cu minute în Europa League la Manchester City. Alex Nimely a fost titular într-un meci jucat contra lui Juventus, 1-1, în care a jucat o oră și a fost schimbat de Pablo Zabaleta.

"Teoretic, ei sunt favoriți, dar sperăm să producem o mare surpriză. Domnul Hagi ne-a spus ce trebuie să facem"
Florin Tănase, atacant Viitorul

caseta viitorul

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează