INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  VIKTORIA PLZEN - FCSB 2-0

Becali a ieșit la atac după eșecul cu Viktoria Plzen: "El ne-a pierdut meciul! Parcă a uitat fotbalul"

Articol de GSP - Publicat joi, 23 noiembrie 2017 21:50

FCSB a pierdut categoric meciul cu Viktoria Plzen, 0-2, în etapa a 5-a din grupele Europa League. Echipa roș-albastră este calificată în 16-imile competiției, dar poate pierde locul 1, în cazul în care n-o bate pe Lugano, acasă, iar Plzen învinge în Israel. 

Gigi Becali a declarat că nu este supărat din cauza înfrângerii, dar i-a criticat dur pe Junior Morais, Golofca și Lucian Filip. Singurul jucător remarcat a fost portarul Andrei Vlad, 19 ani.

"Meciul s-a pierdut la Junior Morais. Amândouă golurile au venit pe acea partea. Parcă Morais a uitat fotbalul. Poate că echipa putea mai mult, dar s-a văzut relaxarea, s-a văzut că eram calificați.

Și Filip parcă era pe altă planetă. Nu îmi dau seama ce se întâmplă cu Morais. A fost depășit ușor și a dat pase greșite. Aveam mare încredere în el. Puteam câștiga meciul, a fost gol din ofsaid și am avut și penalty. La Florinel Coman a fost penalty clar. L-a tras de tricou și i-a luat și piciorul.

Nu am de ce să fiu supărat .Terminăm pe locul 1. Avem 10 puncte. La golaveraj suntem mai buni decât Lugano. Era vorba de bani, dar mai important e meciul cu Astra.

Dacă Junior Morais mai joacă așa, nu putem câștiga meciurile. O să mă duc să vorbesc cu el, să văd dacă are probleme. A jucat de parcă nu s-a antrenat. Vreau să știu dacă în seara asta a fost doar o excepție.

La mijloc, îmi puneam baza în Filip și Ovidiu Popescu. Dar nu știu ce a fost. În prima repriză puteau marca 4-5 goluri.

Mi-a plăcut Vlad. L-am remarcat și pe Tănase, care e fotbalist și crește pe zi ce trece. Altceva nu am remarcat.

Ce poți să spui despre Alibec? Trebuie să treacă de perioada asta de vacanță, să facă un cantonament și să se pună la punct cu pregătirea fizică. Cred că are probleme fizice. Acum se vede că încearcă, că vrea, dar nu poate. Când a scăpat singur cu portarul, nu a avut forță. E greoi, nu poate. 

Golofca a fost vai de capul lui! Nu mai cred în el. Era parcă de pe altă lume. Prea mic, prea fără forță. N-ai ce să-i faci.

Nu sunt supărat, nu am probleme. În ultima etapă trebuie să jucăm tare. E vorba de bani mulți. Trebuie victorie. Nu are rost să discutăm acum de adversari din primăvara europeană", a spus Becali la Pro x, imediat după joc. 

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (56)
900cris
900cris  •  24 Noiembrie 2017, 13:02

Cioban prost și îngamfat. Tu cu *** sică ai distrus meciul nu jucatorii

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

954215071297337
Rosca Stelus  •  24 Noiembrie 2017, 11:13

Dl. Becali, ma scuzati, am o singura intrebare : ala, I-a dat piciorul inapoi lui Coman ?

1013850201981154
Mircea Gabriel  •  24 Noiembrie 2017, 09:55

Esti un nesimțit si ti si echipa ta

Vezi toate comentariile (56)
Comentează