INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  MACCABI - STEAUA, ORA 20:00, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO ŞI M.GSP.RO, MECI COMENTAT PE RADIO GSP

Becali a venit cu preoţii la hotelul jucătorilor

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat joi, 20 octombrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 20 octombrie 2011 18:51

Gigi Becali nu se dezminte! Patronul Stelei a venit astăzi la hotelul din Haifa, unde erau cazaţi jucătorii, însoţit de un sobor de preoţi.

Gigi a plecat în Israel cu cîteva zile înaintea jucătorilor pentru un pelerinaj în Ţara Sfîntă şi a sosit abia astăzi în Haifa, acolo unde se va juca meciul dintre Maccabi şi Steaua. Finanţatorul n-a pierdut timpul şi s-a dus direct la hotel, pentru a avea o ultimă discuţie cu jucătorii înaintea partidei, dar a fost puţin presat de timp, pentru că, peste numai cîteva minute, echipa a plecat spre stadion.

Becali a ajuns la hotel însoţit de familia sa şi de cîţiva preoţi care i-au fost alături şi în pelerinajul său, cărora le-a cerut să-i binecuvînteze pe jucători.

Se joacă cu tribunele pline
Meciul dintre Maccabi şi Steaua a născut un viu interes în Haifa, aproape toate biletele fiind vîndute. Organizatorii au anunţat că, pînă ieri seară, se consumaseră 13.000 din cele 14.000 de tichete puse în vînzare. Casele de bilete au fost deschise şi astăzi, deci ne putem aştepta ca meciul să se dispute cu casa închisă.

Echipe probabile:
Maccabi: Davidovich - Meshumar, Buliat, Dagani, Twath - Siedu, Tamir Cohen, Katan, Golasa - Amasha, Dvalishvili
Steaua: R. Stanca - Martinovici, Iliev, Geraldo, Latovlevici - Bourceanu, Bicfalvi - Tatu, Rusescu, Fl. Costea - M. Costea

Clasament grupa J
1. Schalke 04   2m   3-1    4p
2. Maccabi    2m     2-3   3p
3. Steaua       2m     1-1    2p
4. AEK Larnaca   2m    1-2   1p

Meciul Maccabi - Steaua se va disputa în această seară, de la ora 20:00. Meciul va fi transmis în direct de ProTV şi liveTEXT de gsp.ro şi m.gsp.ro

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (17)
bombon
bombon  •  21 Octombrie 2011, 00:04

acei preoti sunt ultimii oameni, niste jegguri stropite cu vooma diareeica

tomita_1965
tomita_1965  •  20 Octombrie 2011, 21:22

CAND SA ARUNCAT IN RAUL IORDA TREBUIA SA-SI LEGE SI O PIATRA MARE DE PICIOR.

kilimanjaro
kilimanjaro  •  20 Octombrie 2011, 21:05

Mai bine venea cu jucatori adevarati si cu un antrenor de clasa. Asa poate sa mute echipa intr-o chilie de pe muntele Athos si sa se antreneze in Ierusalem, că tot rusinea sportului romanesc e aceasta adunatura de ratați.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează