INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - SCHALKE AMÎNAT

Becali: "Steaua - Schalke a fost amînat, se va juca pe 21 septembrie!"

Articol de GSP - Publicat joi, 08 septembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 08 septembrie 2011 16:31

UPDATE // Răspunsul la demersul de amînare a meciului, făcut de Steaua, este aşteptat în jurul orei 17:00 de la UEFA. Echipa lui Becali a obţinut de la Schalke şi, foarte important, de la  televiziunea care transmite jocul, PROTV, acordul ca jocul să se dispute cu o săptămînă întîrziere. A trimis memoriul la UEFA şi aproape cert forul european va fi de acord cu amînarea cu o săptămînă a partidei.

Primul meci al Stelei din grupele Europa League, împotriva echipei Schalke, care trebuia să se dispute pe 15 septembrie, s-a amînat pentru ca gazonul de pe National Arena să fie gata. UEFA a decis ca partida să se joace pe 21 septembrie, anunţă Gigi Becali la GSP TV!

"Reprezentantul UEFA a zis că nu-şi asumă riscul de a juca pe acel teren. Şi a spus că schimbăm data, peste o săptămînă. Mai trebuie doar să se ajungă la un acord şi cu televiziunea care transmite meciul. Cei de la Schalke au fost de acord să amînăm meciul pentru data de 21 septembrie. Firma olandeză se va ocupa de gazon şi va fi gata pînă atunci!", a zis Gigi Becali la Versus, pe GSP TV.

Iată programul Stelei în această lună:

10 septembrie Gaz Metan - Steaua (Liga 1)
18 septembrie - Steaua - Pandurii (Liga 1)
21 septembrie Steaua - Schalke  (Europa League)
25 septembrie  Sportul - Steaua  (Liga 1)
29 septembrie AEK Larnaka - Steaua (Europa League)
*Între 20 şi 22 septembrie se joacă şi 16-imile Cupei României, dar cel mai probabil partida Stelei din această competiţie va fi decalată

Iată mai jos imagini video cu intervenţia lui Gigi Becali!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (38)
silvius23
silvius23  •  08 Septembrie 2011, 20:37

SI eu spun 3-1....pt schalke...:-)

popique
popique  •  08 Septembrie 2011, 18:54

Cata incredere aveti voi in Steaua dar uitati urmatorul aspect Schalke este o echipa nemteasca si are o mentalitate de invingator, de lupta iar noi la capitolul mentalitate stam cel mai prost exemplu este meciul nationalei unde nu am vrut sa luptam pentru ca Franta in acel meci era de batut. Steaua are sansa ei si cred ca are puterea sa se bata de la egal la egal, mi-as dori sa si bata..... mi-as dori ca toate cele 3 echipe sa iasa din grupe ar fi chiar o minune

filozoful
filozoful  •  08 Septembrie 2011, 18:44
Postat de juliusmad pe 08 Septembrie 2011, 15:46

exact, asa zic si eu. merg pe un 2-1 sau 3-1 pentru Steaua

...."suces"stelistilor antibecali(stiu ei de ce ) ,m.u.i.e. sclavilor lu Becali...dixit magister.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează