INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  BORISOV NU-L SLĂBEŞTE PE BECALI

Borisov continuă băşcălia: "Îl invit pe Gigi la cină. O să chem şi un traducător, că nu ştie decît româna"

Borisov încearcă în continuare să-l enerveze pe Gigi Becali
Borisov încearcă în continuare să-l enerveze pe Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat luni, 22 august 2011 00:00 / Actualizat luni, 22 august 2011 17:27

Finanţatorul ŢSKA Sofia, Dimităr Borisov, a declarat în presa din Bulgaria că nu a dorit să jignească România şi pe români, pentru care are numai sentimente de prietenie.

„Nu ştiu ce a spus Becali despre 87 de gărzi de corp. Probabil i-a confundat cu angajaţii mei de la Titan. Nu contează. Îmi pare rău că nu vrea să vină în Bulgaria. Eu chiar îi fac o invitaţie oficială:Gigi, vino în Bulgaria! Împreună cu soţia! Vă invit la o cină!", a afirmat bulgarul, lăsînd impresia că este sincer.

A ridicat însă semne de întrebare cînd a completat: "Eu vorbesc bine engleză, germană, maghiară şi puţin limba spaniolă. Am înţeles că Becali ştie doar limba română, din acest motiv invit special şi un traducător“, a mai spus Borisov.

"Nu ştiu de ce s-au supărat aşa de rău. Nu am spus niciodată că românii sunt ţigani. Niciodată nu o să jignesc România şi pe români, pentru că-i simt prieteni. Am spus doar că doi fotbalişti ai echipei Steaua sunt mai tuciurii. Nu e nimic jignitor în asta. Eu respect ţiganii. 3000 dintre ei lucrează la Titan“, a încheiat Borisov.

Citeşte AICI: "Atac violent al preşedintelui de la ŢSKA: "Steaua are vreo doi tuciurii, cărora ei le zic «vedete»"

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (75)
bandoleros
bandoleros  •  23 August 2011, 01:15

daca mai vad vreun maidanez plin de jigodie ca sare de poponet in sus ca de ce comentam la articolele lor, il trimit acolo unde ai este lui mai drag pe lumea asta! nu am facut lucruri de genul asta pana acum, dar promit cu prima ocazie am s'o fac.

dromikat
dromikat  •  23 August 2011, 01:04

Bulgarul are dreptate ! Nicolita e urat ca porcu'. O fi baiat bun, dar sa pui sperietoarea asta capitanul echipei nationale... numai golanul de Piturca putea sa o faca. Becali face pe nationalistul, dar a umplut Steaua de tigani si machidoni, tot un fel de tigani, dar ai grecilor.

r.gabi
r.gabi  •  23 August 2011, 01:01

Indiferent de discutia purtata intru un "gunoier" si un "oier" , indiferent de averile lor , ar fi mult prea injositor sa le comentam spusele aberante. Cum e turcul si pistolul ! Apropos de ce spunea Borisov , probabil ca stie cum se spune matura in limbile pe care le-a enumerat

Vezi toate comentariile (75)
Comentează